Hírek
23446 hír az adatbázisban
Új ügyvezető a VELUX Magyarország élén
Marketinginfo.hu - 2023-03-14 11:55
Karrier

A szakember 20 éve dolgozik a VELUX kötelékében, ebből 10 évet vezetői pozícióban töltött, így komoly szakmai tapasztalattal veszi át a magyarországi VELUX irányítását.

Ritea Noémi pályafutását két nagy multinacionális vállalatnál kezdte, ez után saját céget vezetett, majd 20 évvel ezelőtt a VELUX csapatában folytatta pályáját területi vezetőként. Ekkor az egész országban ő volt az egyetlen nő, aki ilyen pozícióban dolgozott. Karrierje gyorsan ívelt felfelé, mivel a managarek vezetői stílusának és kollégái támogatásának köszönhetően ki tudta bontakoztatni a tehetségét: egy év után eredményei miatt régiós vezetőnek nevezték ki, 10 éve pedig a VELUX Románia ügyvezetője.

Ritea Noémi a romániai piac vezetése mellett most a VELUX Magyarország ügyvezetői pozícióját is átveszi Őz Beátától, aki 25 évet töltött a vállalatnál.

"Őz Beátától egy stabil, jól szervezetten működő céget vettem át, és biztos vagyok benne, hogy az elődöm által elért sikerek lefektették az alapját annak, hogy tovább tudjunk haladni ezen az úton" - mondta az új ügyvezető. "Noha a magyar piac erősen árérzékeny, az embereknek egyre nagyobb az igényük arra, hogy egészséges, napfényes és fenntartható otthonokban éljenek. A VELUX Magyarország Kft-nek a vezetésem alatt is az lesz a célja, hogy ebben nyújtson minőségi és megfizethető segítséget."

A magyarországi divízió vezetése a teljes VELUX csoport szempontjából is kiemelt jelentőségű: Magyarországon a termelés még 1987-ben megkezdődött, a VELUX Magyarország Kft. gyártóvállalata az észak-nyugati régió egyik legnagyobb munkáltatója, termelőegységei pedig a legfontosabbak lettek a vállalat számára.

A régiós iroda is Magyarországon nyitotta meg kapuit 2021. november 23-án, amely 14 kelet-közép-európai piacát támogatja az üzletfejlesztési, pénzügyi, logisztikai, IT- és HR-folyamatok területén.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A VELUX az EY Fenntarthatósági Díj nyertese 2022-ben
  A SAKKOM nyerte a VELUX pr tenderét
  34 millió forintos támogatás a VELUX-tól
  Arany fokozatú munkáltatói díjat kapott a VELUX
  Velux filmeket díjaztak
  A VELUX önkéntesei csatlakoztak a Bátor Tábor Élménykülönítményéhez
  Biztonságot visz a VELUX Zambiába
  Sportklubokat támogat a VELUX

További hírek ebben a kategóriában

A nők közel fele nem tér vissza ...
Egyre több vállalatnál döntenek ...
Új Marketplace-vezető az eMAG Ma...
Tízből négy diák úgy látja, könn...