Hírek
23434 hír az adatbázisban
A Dreher Sörgyárak ünnepli a nőnapot
Marketinginfo.hu - 2023-02-28 12:21
Márkák

A Dreher Sörgyárak a nőnaphoz kapcsolódóan háromrészes animációs rövidfilmsorozatban mutatja be a nők szerepét a sörgyár, a márka és a magyar sörgyártás történetében.

A nemzetközi nőnap a sokszínűséget és a befogadó kultúrát elkötelezetten támogató Dreher Sörgyárak életében is kiemelt alkalom. A Dreher a kisfilmekkel köszönetet is mond minden női kollégájának, akik a vállalat közel 170 éves történelme során részt vettek a dreheri örökség építésében, a hagyományok ápolásában, és akiknek a jelenléte, munkája nélkül elképzelhetetlen lenne a sörgyár és a magyar söripar is.

A Dreher Söripari Emléktár művészeti tanácsadója, Dr. Török Róbert közreműködésével készült filmek a nők szerepét és az elhivatott munkájuknak köszönhető eredményeket helyezik középpontba. Szerepelnek bennük a Dreher-dinasztia női tagjai, akik több generáción keresztül vettek részt a családi cégből világszerte ismertté vált gyár életében, a női dolgozók, akik a második világháború utáni helyreállítási időszaktól kezdve egyre nagyobb arányban vállaltak munkát az államosított sörgyárban, és a napjainkban a Dreher Sörgyárakban dolgozó több száz női kolléga, akik szintén tovább írják a dreheri történelmet a 21. században."Kampányunk célja kettős: elsősorban szeretnénk publikusan is megköszönni és méltatni vállalatunk mindenkori női dolgozóit, akik a sördinasztia alapításától, a hőskortól kezdve a huszadik század viszontagságain át egészen napjainkig fontos és nélkülözhetetlen szerepet játszanak a Dreher életében. Másfelől pedig a Dreher család izgalmas és mozgalmas életét, a közel 170 éves Sörgyárak kalandos történelmét meséljük el a nagyközönséggel - középpontban a dreheri örökséggel, a sörgyártás generációkon átívelő hagyományával" - meséli a kampány céljáról Szabó Ibolya, a Dreher Sörgyárak vállalati kapcsolatok vezetője.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A nők szerepéről a tüdőbetegségben szenvedők támogatásában
  Divat & Társadalmi Fejlődés
  Férfiként könnyebb érvényesülni a munkaerőpiacon?
  Mi is kell a nőknek a munkahelyen?
  Telekom a tehetségek támogatásáról és a női példaképek fontosságáról
  Az AVON Nőnap alkalmából változásra szólít fel
  Sörszövetség: 7,5 százalékkal csökkent a gyártók forgalma tavaly
  165 éves a Dreher Sörgyárak
  Dreher lesz a Balaton Sound söre
  Három új termék a Dreher családban
  Megmozgatja a magyar sörpiacot a megújult Dreher
  Krunity Milán irányítja a Dreher Sörgyárak Zrt. logisztikáját
  Új szakemberrel erősít a Dreher marketingcsapata
  Szabó Ibolya a Dreher Sörgyárak Zrt. új vállalati kapcsolatok vezetője

További hírek ebben a kategóriában

A Decathlon új irányvonala
5,7 milliárd forintos tőkeemelés...
Egyedülálló beruházás a BioTechU...
Ismét díjazták a Borsodi Sörgyár...