Hírek
23447 hír az adatbázisban
Tandemugrás, a felejthetetlen élmény (x)
Marketinginfo.hu - 2023-02-28 09:15
PR

Képzeld el, hogy teljesen szabad vagy, nem foglalkoztatnak a munkahelyi gondok, kizárólag az átélt élményre koncentrálsz, miközben gyönyörködsz a táj lenyűgöző látványában.

Kevés olyan program van, ami ennyire ki tud szakítani a mindennapok monotonitásából, ám a tandemugrás éppen ilyen.

Ha még nem próbáltad sosem a tandemugrást, talán nem is gondolnád, hogy mennyire szabaddá tesz. A felhők magasságában kiugrani a repülőből, és átadni magad a szabadesés eufórikus élményének, majd ejtőernyővel földet érni, miközben eléd tárul a világ. Mindezt átélheted a Tandemugrás - Millennium Tandem Team bázisán, a Dunaújvárosi Repülőtéren, ahol a csapat tapasztalt ugró szakemberei megteremtik a biztonságos ugrás minden feltételét.

Tandemugrás ajándékba

A tandemugrás arra is remek lehetőség, hogy valódi meglepetést szerezz a barátodnak vagy a családtagjaidnak. A Tandemugrás - Millennium Tandem Team honlapján lehetőséged van tandemugrás kupon letöltésére, amiért csak akkor kell fizetni, amikor ténylegesen megrendeled a szolgáltatást.

Vagyis ki tudod deríteni, hogy az ajándékozott szívesen részt vesz-e az ugráson vagy sem. Persze, ha jól ismered az illetőt, szánhatod neki meglepetésnek is, ami csak akkor derül ki, amikor a dunaújvárosi repülőtérre értek.

Milyen eseményekre szokták ajándékozni a tandemugrást?

Bármilyen esemény jó alkalom lehet a tandemugrásra. Kiváló születésnapi, névnapi ajándéknak. Emlékezetessé teheti a házassági évfordulót, leánybúcsút, legénybúcsút. Ajándékozhatod ballagásra, diploma megszerzésének örömére, érettségi vizsga jutalmaként, vagy csak egy unalmas hétvége izgalmassá tételére.

Egy baráttal még jobb az élmény

Napjainkban a legjobb barát fogalma már kezd elavulttá válni, ugyanis ritka az egész életre szóló barátság. Ha te elmondhatod magadról, hogy van olyan barátod, akire minden körülmény között számíthatsz, aki a bajban is melletted áll, akkor nagyon szerencsés vagy.

Egy barátságot a közös élmények tesznek erőssé, ezért érdemes a tandemugrást is baráttal vagy barátokkal kipróbálni. Lehet, hogy épp az élmény hatására fog kialakulni egy életre szóló, igazi barátság.

Miért érdemes videófelvételt készíttetni az ugrásotokról?

Lehetőség van arra is, hogy az ugró karjára erősített speciális kamerával felvegyék az ugrásodat. Ebből a kameraállásból közvetlen közelről látszik minden reakciód, te vagy a film főszereplője. Ha egy kis pluszt szeretnél, érdemes a többkamerás felvételt kérni, amikor ugyanis egy vagy két légi operatőr is ugrik veletek, és kicsit távolabbi nézőpontból veszi az eseményeket.

A felvételeket már az ugrás után vissza tudjátok nézni, ami a program felszabadult, vidám része. Azok, akik már voltak tandemugráson, és nem kérték a videófelvétel készítését, az ugrás után megbánták, hogy ezt nem tartották fontosnak.

Ha te is szeretnéd átélni a tandemugrás emlékezetes élményét, érdemes informálódnod a Tandemugrás - Millennium Tandem Team honlapján.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Aranydíjat kapott a Danubius egész estés szakmai élményprogramja
  Min múlna a munkavállaló megtartása?
  Családbarát programjaiért kitüntették a Budakeszi Vadasparkot
  Drasztikus változás előtt a HR szakma
  Frida Kahlo élményfestés a Szigeten
  Szuperkényelmes futószőnyeg egy budapesti buszmegállóban
  Négyszázan ragadtak ecsetet az Erzsébet téren
  Nagy ügyfélélmény potenciál rejlik a KKV-szektorban

További hírek ebben a kategóriában

A vállalkozás sikerének titkos f...
Nagy lehetőségek a hőszivattyúba...
Így füvesítsd a kertet hatékonya...
Ha eddig halogattad, most már ne...