Hírek
23360 hír az adatbázisban
Az otthon főzött kávénak nincsen párja (x)
Marketinginfo.hu - 2023-02-23 09:27
Márkák

A kávézás szerelmesei el sem tudják képzelni, hogy egy forró fekete nélkül indítsák a reggeleket.

Ha van otthon egy automata kávéfőző, ami egy perc alatt lefőzi a finom italt, akkor nyert ügyünk van: frissen és üdén kezdhetjük a napot. De mi alapján válasszunk kávégépet?

Érvek az automata kávéfőző mellett

Minden ember másképp fogyasztja a kávét, de az automata kávéfőzővel még a jó öreg kotyogós sem veheti fel minden tekintetben a versenyt. Az ilyen típusú gépeknek nagy előnye, hogy akár egy perc alatt lefőzik a kávét, legalábbis a Jura kávéfőző esetében ez így van.

A méltán népszerű kávégép könnyen beszerezhető a premiumshop24.hu webáruházban, ahol a hozzávaló kiegészítőket is megtaláljuk, például kávéscsészéket, kapucsínófejet vagy tejhabosítót. Sőt, az okostelefonon vagy táblagépen keresztül történő vezérléshez való Bluetooth vezérlőegységet is beszerezhetjük innen!

Az automata kávéfőző kiváló választás, ha nem akarunk már korán reggel bosszankodni, ugyanis egy gombnyomás kell csupán ahhoz, hogy elkészíthessük vele az életmentő kávénkat. A kotyogós esetében magunknak kell beletömködni az őrölt kávét a tartóba, megvárni, hogy felforrjon a víz, és közben ügyelni, hogy ki ne fusson, mert akkor még takaríthatunk is! Mindezt persze félálomban!

Mennyivel egyszerűbb és gyorsabb az automata kávéfőző használata! A Jura termékei programozhatóak is, így akár előző este beállíthatjuk a kívánt módozatot, reggel pedig, mire kiérünk a konyhába, már kész is a kávé!

Milyen előnyei vannak még a Jura automata kávéfőzőnek?

A Jura egy svájci gyártmány, tehát a lehető legprecízebb technológiával készült. A fejlesztők úgy alkották meg a kávégépet otthoni használatra, hogy az minden igényt kielégítsen. Nagyon könnyű például tisztán tartani, a karbantartási folyamat is előre programozott, a gép jelez, ha tisztításra van szükség.

A premiumshop24.hu oldalán az automata kávéfőzőhöz való tisztító termékeket is megtaláljuk, tablettát és vízszűrő patront egyaránt. Ezek a kiegészítők gondoskodnak arról, hogy a kávé valóban tökéletes legyen.

Azt mindenképp fontos megjegyezni, hogy a Jura kávéfőzőkhöz a szakértők a szintén svájci Chicco D'Oro kávét ajánlják. Ez a szemes kávé azért különleges, mert speciális pörköléssel készült, melynek köszönhetően az aroma sokáig megmarad. A közép-amerikai kávéültetvényekről származó babszemeket nagy odafigyeléssel válogatták, így Arabica és Robusta keverékéből született meg a prémium minőségű Chicco D'Oro.

A darálós kávéfőző igazi élményt kínál

Sokan éppen azért választják a darálós kávéfőzőt otthonra, mert szeretik a frissen őrölt kávé illatát. A kávézás rítusához hozzátartoznak azok az élmények, amelyeket érzékszerveinkkel szerezhetünk: a finom aroma, a mennyei íz.

A Jura kávégépei különösen halkan őrölnek, így nem kell attól sem tartanunk, hogy a család többi tagja felébred, míg mi a feketét főzzük.

A kávézásban nincs kompromisszum, válasszuk a legjobb minőséget!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Lavazza az űrben
  Rejtett kávégépek hozzák össze az embereket
  GfK: kevesebbet fogyasztunk, de kávéra többet költünk
  Kávégépek a Starbucks-tól
  Kávégépes promóció a Nescafé-tól
  Kávégépet dobott piacra a Nescafé
  Utazótáskát hozott ki a Nespresso
  Kávégépet dobott piacra a Segafredo
  Swarovski-kristályok a Nespresso kávégépeken

További hírek ebben a kategóriában

Hatalmas tőkebevonással erősít a...
A Volkswagen egyelőre nem tervez...
A LEGO Csoport a játékiparban az...
A Coca-Cola új, limitált kiadású...