Hírek
23447 hír az adatbázisban
Valentin-napi játékot hirdet a Starbucks
Marketinginfo.hu - 2023-02-08 09:16
Digitális

A Starbucks Magyarország Valentin-nap alkalmából arra kéri követőit, hogy nevezzék meg kedvenc írójukat vagy költőjüket kommentben a kávézólánc hivatalos Instagram oldalán közzétett bejegyzés alatt.

A játék 2023. február 6 és 12 között zajlik, az öt nyertest pedig a vállalat 2023. február 13-án értesíti közösségi média felületén. A Neked ki az igazi? játék nyertesei Fábián Réka, író és blogger által javasolt öt könyv egyikét és a Starbucks Magyarország által összeállított ajándékcsomagot kapnak. A kávéház Valentin-nap alkalmából felhívásával arra ösztönzi vendégit, hogy nagyobb hangsúlyt fektessenek az énidőre a hétköznapokban, amire tökéletes lehetőség a könyvolvasás.

A Starbucks Magyarország kiemelten fontos a kávéházi kultúra és az irodalom kapcsolatának erősítése, hiszen a kávézók a történelem során mindig az irodalmárok legnépszerűbb találkozóhelyei között szerepeltek. Ezekben a pillanatokban is megannyi értékes gondolat születik a kávéillatú üzletekben. A Starbucks tökéletes közeget kínál azoknak, akik egy finom kávé mellett keresnek inspirációt az alkotásra, vagy éppen tanulni vágynak egy kellemes, nyugodt környezetben.

Éppen ezért idén Valentin-nap alkalmából meghirdetett Neked ki az igazi? elnevezésű nyereményjáték is az irodalomhoz kapcsolódik. Arra ösztönzi követőit a világhírű kávézólánc, hogy írják meg kedvenc íróik vagy költőik nevét egy rövid indoklással a közösségi média oldalukon közzétett bejegyzésre kommentálva. A játék nyertesei különleges ajándékcsomagot kapnak, amelyben a Starbucks Magyarország által összeállított kedvességeken túl, Fábián Réka, író és blogger által ajánlatott öt könyv egyike is szerepel.

"Az irodalom szoros kapcsolatban áll a kávéházi kultúrával, személy szerint hozzám is nagyon közel állnak a könyvek és a versek. Szeretem látni, ahogy vendégeink kedvenc kávéjuk felett belemélyednek egy-egy regénybe vagy verseskötetbe, vagy éppen saját műveiken dolgoznak kávézóinkban. A játékot az ilyen énidős pillanatok ihlették meg, amik igazi lelki feltöltődést nyújthatnak mindenki számára - mondta Kerek Fanni, a Starbucks magyarországi brand managere - Idén Valentin-nap alkalmával az irodalomnak hódolunk és erre buzdítjuk vendégeinket is. Izgatottan várjuk, hogy milyen válaszok érkeznek a játékunkra, talán így mi is új, értékes irodalmárokat fedezhetünk fel.

A játék a Starbucks Magyarország hivatalos Instagram oldalán érhető el 2023. február 6 és 12 között. A nyerteseket a kávézólánc 2023. február 13-án értesíti a social media felületen.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Vörös rózsa Valentin-nap alkalmából a Kinley-től
  Valentin-napi felmérés a párkapcsolatról
  A Jófogás Valentin-napi felmérése
  A Starbucks a rászoruló magyar fiatalokért
  Egyre népszerűbb Valentin-napra utazást ajándékozni
  Veszélyesen sokat költenek a fiatalok Valentin-napkor
  A Japán Starbucks tavasszal új Frappuccinóval érkezik
  Erősen kezdi 2019-et a Starbucks
  A Nestlé és a Starbucks megállapodtak
  A Starbucks és az Alibaba stratégiai megállapodást kötött
  Starbucks siker az Instagramon
  Ismét bővül a Starbucks Magyarország
  Sajtos Frapuccino a Starbucks-tól
  Starbucks kiadású cipő a Nike-tól

További hírek ebben a kategóriában

Te mit kezdesz azokkal, akik nem...
Megvannak ‘Az Év Honlapja&...
Már minden hetvenedik dolgozóra ...
Így találd meg a tökéletes domai...