Hírek
23423 hír az adatbázisban
Története legnagyobb forgalmát érte el tavaly a Piaggio
Marketinginfo.hu + MTI - 2023-01-27 09:18
Márkák

Története legnagyobb forgalmát érte el tavaly a főként robogókat és motorkerékpárokat gyártó olasz Piaggio csoport a kiadott közleménye alapján.

Az értékesítési árbevétel 25 százalékos növekedéssel az első alkalommal lépte át a kétmilliárd eurós határt, 2,087 milliárd euró lett az előző évi 1,668 milliárd euró után.

A Piaggio az előző évinél 16,7 százalékkal több, 536 ezer járművet értékesített 2022-ben. Robogóból 14,3 százalékkal, motorkerékpárból 19,7 százalékkal, haszongépjárműből pedig 26,6 százalékkal többet adott el.

Az EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) térségben és Amerikában 12,1 százalékkal növelte értékesítési árbevételét a Piaggio csoport, Indiában 40 százalékkal, az Ázsia és a Csendes-óceáni térségben pedig 58 százalékkal.

"Az elmúlt évre jellemző szokatlanul összetett geopolitikai és makrogazdasági keretfeltételek ellenére rendkívül jó teljesítményt ért el a vállalat. A kialakult értékesítési trend minden piacon a Piaggio csoport márkái vonzerejének köszönhető növekedési potenciálját támasztják alá. Valamint azt, hogy a Piaggio robogó- és motorkerékpár-kínálata minden idők legfejlettebb teljesítmény, biztonsági és környezetvédelmi paramétereivel rendelkezik" - kommentálta a pénteken publikált előzetes mérlegadatokat Roberto Colaninno, a Piaggio csoport vezérigazgatója.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Pécsi Sör piaggio-ból csapolva
  Piaggio D24 kampány a POS Services-tõl
  Hűsítő kampány 40 ezer Apentával
  Jól teljesít a guruló reklámeszköz
  Ötletes guruló reklámeszköz a Célcsoport Médiától

További hírek ebben a kategóriában

Decathlon A Decathlon új irányvonala
2024-03-14 10:15
Egyedülálló beruházás a BioTechU...
Ismét díjazták a Borsodi Sörgyár...
Hatalmas tőkebevonással erősít a...
A Volkswagen egyelőre nem tervez...