Hírek
23446 hír az adatbázisban
Hogyan válasszunk energetikai tanácsadót?
Marketinginfo.hu - 2023-02-03 10:40
PR

Az energetikai szakreferens szolgáltatásra olyan energetikai tanácsadó partnert célszerű választani, aki a jogszabályi megfelelésen túl stratégiai partnerségre is törekszik...

Amennyiben az energiafelhasználás, illetve az energia költségek optimalizálásával kapcsolatban, a gyakorlatban is jól hasznosítható, valós megtakarítási javaslatokat és támogatást szeretne kapni, az energetikai szakreferens szolgáltatásra olyan energetikai tanácsadó partnert célszerű választani, aki a jogszabályi megfelelésen túl stratégiai partnerségre is törekszik, és lefedi az energiafelhasználás teljes értékláncát.

Ha már kötelező valami, akkor hozza ki belőle a legtöbbet!

Az EnergyHub energetikai szakreferens választása esetén lehetőségünk van arra, hogy mindent egyetlen helyről kaphassunk meg, hiszen teljes körű szolgáltatásuk felöleli az energiafelhasználás teljes értékláncát, valódi és hatékony segítséget kínálva ezzel a legkülönbözőbb vállalatok számára.

Legyen szó akár az energiafelhasználás vagy az energia költség optimalizálásról, vagy arról, hogy a fenntartható fejlődés érdekében minél kisebb legyen a vállalat karbon lábnyoma, vagy az éppen aktuális jogszabályi előírásokon túl az előkészületben lévő elvárásokra való felkészülésről náluk megtalálja a válaszokat.

Mi minden fér bele a komplex szolgáltatásba?

Sokszor gyanakszunk, ha azt halljuk, hogy valahol minden kérdésünkre megtalálhatjuk a választ, abból a népi bölcsességből kiindulva, hogy ami mindenre jó, az általában nem jó semmire sem. Ám ha esetleg először így is érezzük, ezúttal kellemes csalódásban lehet részünk.

Az EnergyHub-nál az ügyfelek dedikált kapcsolattartói olyan mérnökök, akiknek segítségével partnereink minden energetikával kapcsolatos problémáikra megoldást találnak. Ezen felül a EKR-ben az egyes projektekhez bevonható források , illetve az energiahatékonysági TAO kedvezmények igénybevételéhez is kiváló partnerként állnak mellettünk, hiszen az auditálás, a az adminisztráció és hatósági lejelentések, sőt, az EKR esetében a hitelesített energiamegtakarítások (HEM-ek) értékesítés is biztos kezekben van náluk.

Az energetikai beruházásokat a legmodernebb megoldásokat alkalmazva a tervezéstől kezdve a kivitelezésig, illetve a beruházás után igénybe vehető kedvezmények igénybevételéig támogatják.

Miért pont az EnergyHub?

Az EnergyHub a fenti, valós piaci elvárásoknak megfelelő szolgáltatást alakított ki, hiszen holisztikus megközelítésüknek köszönhetően teljes körű megoldást kínálnak. Folyamatos szolgáltatásuk transzparens szerződése rejtett költségektől vagy apróbetűs részektől is mentes.

A tulajdonképpen egyszerűen, szemléletváltás segítségével megvalósítható lehetőségekre ugyanúgy fókuszálnak, mint a kisebb vagy nagyobb befektetést igénylő fejlesztési opciókra.
A fogyasztás csökkenése révén növelik a vállalat hatékonyságát, illetve optimalizálják a rendszeres kiadásait. Mindemellett a környezet védelmében, valamint a klímakatasztrófa elkerüléséért is sokat tesznek. A fenntarthatóságért tett törekvések az ügyfelek szemében is értéket képviselnek.

Az értékteremtés és az energiaköltségek csökkenése mellett a dolgozói és vevői elkötelezettség növekedésében is megjelenik.

(x)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Energiakövetek 2020 pályázat
  ÚJABB MAGYAR ATOMENERGETIKAI EXPORT-SIKER
  Elrajtolt a PowerUp! verseny
  A PTE és az E.ON stratégiai partnersége újabb területtel bővült
  A Ruszatom Szerviz képviselet Magyarországon
  Ismét Business Superbrands díjat nyert az ABB
  Az ABB támogatja a BME szakmai oktatási tevékenységét
  Az észteké lett Európa legjobb energetikai startup-ja

További hírek ebben a kategóriában

A vállalkozás sikerének titkos f...
Nagy lehetőségek a hőszivattyúba...
Így füvesítsd a kertet hatékonya...
Ha eddig halogattad, most már ne...