Hírek
23026 hír az adatbázisban
Magyaros ajándékcsomagok cégeknek Magyarországról (x)
Marketinginfo.hu - 2023-01-25 09:27
PR

Nagyon sokféle alkalom létezik, amikor meg szeretnénk lepni szerettünket, ismerősünket vagy olyan kollégánkat, akivel jól kialakult munkakapcsolat jött létre.

Ajándékot választani egyszerre lehet kellemes vagy éppen "a hátunk közepére kívánt" foglalatosság.

Szerencsénk van, ha az illetőnek ismerjük az ízlését, vagy ami még a legjobb, tudjuk, hogy az adott alkalomra éppen mit szeretne. A dolog sokkal komplikáltabb, ha nem tudjuk, de a legnehezebb dolgunk akkor van, ha számunkra szinte teljesen ismeretlen egyéneknek kell örömet okozni, pl. olyan munkatársaknak, akik egy másik országból üzleti partnerek.

A megoldás a magyaros ajándékcsomag

Mi sem örömtelibb, mint Magyarországra jellemző egyedi, céges ajándékcsomagokkal meglepni üzletfeleinket. Mindenki szeret utazni, világot látni, és olyankor általában valamilyen meglepetéssel térünk haza az adott országra jellemző termékválasztékból. Hazánk tele van szebbnél szebb látnivalókkal, különlegességekkel és kreatív emberekkel, akik különféle kézműves termékeket tudnak készíteni.

A magyaros ajándéktípusok egyik fajtáját képviselik azok a termékek, amelyeken valamilyen formában Budapest grafikája szerepel. Ezenkívül nagyon magyaros a kalocsai és matyó hímzés megjelenítése, valamint ezekkel a hímzésekkel készített ajándéktárgyak, amelyek lehetnek terítők, sálak, különféle ruhaneműk.

Ajándéktípusok tematikus bontása

Minden ajándékcsomag kedvelt összetevője a tea. Ha ez egy magyaros ízesítésű válogatás egy Lánchidat ábrázoló díszdobozban, máris örömet szerzünk vele. Igazi hungarikumnak számítanak a pálinkáink. A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat Best of Hungary csomagja prémiumminőségű barackpálinkát tartalmaz, de országunk híres a szatmári szilvapálinkájáról is.

Időtálló ajándékok a könyvek, albumok. Számos változat létezik Magyarország nevezetességeiről, nemzeti kincseiről, földrajzi különlegességeiről. Egy hazánkban dolgozó üzleti partner ennek segítségével biztosan könnyebben meg fogja ismerni fővárosunkat és országunkat.

Egyedivé és magyarossá teszi a céges ajándékot maga a csomagolás is, amely máshol nem kapható grafikával teszi még vonzóbbá a meglepetést. A webáruházban léteznek kisebb méretű magyaros csomagok is, amelyek lehetővé teszik, hogy repülőn utazva is eljusson a célszemélyhez. A csomagolás lehet ízléses fém- vagy papírdobozos.

A magyaros ízek kavalkádja

A magyaros vendéglátás sok külföldit csábít el hazánkba. Méltán népszerűek a kézműves lekvárjaink, szörpjeink, fűszereink, teáink. Ha Kalocsa, akkor pirospaprika, ha Makó, akkor hagyma, ha Vecsés, akkor káposzta, ha Tokaj, akkor bor és még sorolhatnánk. Természetesen ezekből nem mindet illik ajándékba adni, de a pirospaprika nem hiába hungarikum.

Hazánkban a libamáj gasztronómiai különlegességnek számít, így az is részét képezheti egy magyaros céges ajándékcsomagnak. Az ínyencek másik favorit terméke a csokoládé. Híres magyar termék a Szamos marcipán, amely közel 100 éve van jelen hazánkban.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Több mint 11 ezer ajándékcsomag gyerekeknek a Máltai szeretetszolgálattól
  Az OPUS TIGÁZ és az OPUS TITÁSZ munkatársak adományozása
  Indult az Adni Öröm! adománygyűjtő akció
  Korábban kezdtünk vásárolni és többet gondolkozunk
  Neked is fejtörést okoz a következő házassági évfordulóra szánt ajándék? (x)
  Céges karácsonyi ajándékok a hatékony márkaépítéshez (x)
  Háromból kettő magyar még soha nem vitt vissza ajándékot a boltba
  Karácsonyi meglepetés a Városligetben

További hírek ebben a kategóriában

Az üzemanyag-ellátó rendszer az ...
PRO PR GLOBE-díjat kapott Bánheg...
A Hyatt globális portfóliójának ...
Hogyan válasszunk energetikai ta...