Hírek
23026 hír az adatbázisban
Magas színvonalú egészségügyi ellátás a BMW-nél
Marketinginfo.hu - 2023-01-20 12:49
Egészségmarketing

Az egészséges munkakörnyezet megteremtése és a munkavállalói egészség megőrzése kiemelten fontos a BMW Group számára.

Ezért tartotta fontosnak a cégcsoport egy magas színvonalú egészségügyi központ mielőbbi kialakítását a BMW Group Gyár Debrecenben is. Az egyelőre ideiglenesen egy konténerépületben működő Egészségközpont az alapkőletételekor, 2022. június elsején kezdte meg működését.

Az egészségügyi szolgáltatások széles körének ellátására felkészített Egészségközpontot az anyavállalat a foglalkozás-egészségügyben elérhető legmodernebb eszközparkkal szerelte fel. A központot üzemeltető munkatársak a világ különböző pontjain található gyárak egészségügyi intézményeivel egyeztetve folyamatosan fejlesztik a szolgáltatásaikat. A Szabóné dr. Tamás Hajnalka vezetésével és Tisza Horváth Enikő asszisztens támogatásával működő Egészségközpontban a munkavállalók a foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok széles körének igénybevétele mellett utazási tanácsadásban részesülhetnek, illetve egészségprogramokban és oltási kampányokban is részt vehetnek. 2023. februárjától újabb egészségügyi dolgozók csatlakoznak majd a debreceni gyár ezen részlegéhez.

Az Egészségközpont csapata a munkavédelmi részleggel szorosan együttműködve részt vesz az épülő gyár elsősegély pontjainak kialakításában, a mentőszolgálati rendszer megszervezésében és a végleges egészségközpont megtervezésében is. Az intézmény a hazánkba érkező külföldi BMW Group alkalmazottak számára emellett általános egészségügyi szolgáltatásokat is nyújt.

A gyártási folyamatokat 2025-ben mintegy 1 500 fős csapattal beindító debreceni BMW gyár már alkalmazott munkatársai az építkezés és a felkészülés éveiben is számos, a helyi közösségeket szolgáló programban vesznek részt. Ennek jegyében a BMW Group globális, a munkavállalók társadalmi elkötelezettségét és a közösségben való szerepvállalását erősítő kezdeményezését, az úgynevezett Social Week-et is meghonosították. Szabóné dr. Tamás Hajnalka és munkatársai az Egészségközpontban véradást is szerveztek, előadást tartottak a Tóth Árpád Gimnáziumban az elsősegélynyújtásról és a defibrillátor használatáról.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A BMW M GmbH új értékesítési rekorddal zárta jubileumi évét
  A BMW Group Magyarország új éves értékesítési rekordot ért el
  A BMW 2022-ben is megőrizte vezető pozícióját
  Az ország legnagyobb BMW M-es kereskedése
  Terjeszkedik az AutoWallis
  Anyák napi köszöntés a BMW Group Magyarországgal
  A BMW szponzorként és szakmai támogatóként lép be az e-sport világába
  Jelentett a BMW Group
  Értékesítési rekordot könyvelhetett el a BMW Group

További hírek ebben a kategóriában

6 érv a mediterrán étrend mellet...
Évszakonként eltérhet az ember a...
A CBD olaj kiválasztásának kérdé...
Mennyire figyel saját szíve egés...