Hírek
23446 hír az adatbázisban
Kombinált mellműtétek a magabiztos külsőért (x)
Marketinginfo.hu - 2023-01-20 09:43
Egészségmarketing

A kombinált mellműtétek segítségével bárki számára megnyílik az út, hogy melle fiatalos és feszes maradjon. Vannak olyan élethelyzetek, amikor a plasztikai beavatkozás nyújt önbizalmat egy nő számára.

A mellnagyobbítás az egyik, mely a kombinált mellműtétek részét képezi, de emellett a kisebbítésre, feszesítésre is van lehetőség a beavatkozások keretein belül. Ha többet szeretnél tudni a műtét folyamatáról és eredményeiről, olvasd tovább cikkünket!

A kombinált mellműtétekről

A dús és feszes keblek nemcsak esztétikai szempontból fontosak a hölgyek számára, hanem nőiességük szimbólumaként önbizalommal tölti el őket. Egyesek kisebb, de feszesebb mellekről ábrándoznak, míg mások mellnagyobbítással szeretnének változtatni testükön. A kombinált mellműtétek többféle igényt tudnak egyszerre kielégíteni.

Az Aesthetica Orvosi Központban a mellnagyobbítást 20 év tapasztalattal rendelkező szakorvos végzi, emellett pedig számtalan kombinált mellműtétre is sor került az évek során a budai klinikán. A plasztikai sebészek a beavatkozások során ügyelnek a természetes hatás megőrzésére, így a hozzájuk forduló páciensek biztosak lehetnek abban, hogy megmarad nőiességük és magabiztosságuk.

Miért szükséges a kombinált műtét?

Az idő múlásával testünk is változásokon megy keresztül. Az egyes életszakaszokban - mint például a szoptatás, a menopauza - a női test különböző hormonokat termel, így a testben végbemenő folyamatok által változik többek között a bőr rugalmassága is.

Ezáltal előfordulhat, hogy melleink megereszkednek, veszítenek fiatalos feszességükből, mely több nő számára jelenti az élet megváltozását. A külső jegyeik módosulásával veszítenek korábbi magabiztosságukból, úgy érzik, hogy már nem elég nőiesek. Számukra kiváló megoldás a mellplasztika, mely segítségével javíthatnak életminőségükön.

A mellfeszesítés mellett sokan úgy döntenek, hogy egy beavatkozás során mellimplantátum segítségével mellnagyobbítást is végeztetnek. Ezzel a kombinációval még inkább beteljesíthetik álmukat a csodás külső eléréséhez.

Más okok is állhatnak a háttérben

Minden ember alakja eltérő, néhányunkat a sors hatalmas keblekkel áldott meg, mely nem minden esetben öröm. Súlyos egészségügyi problémákat is okozhat a nagy méretű mell, így a hölgyek egy része nemcsak esztétikai okokból, hanem az egészségük védelmében választja a kombinált mellműtétet. A mellek mirigyállományának egy része és a bőr, valamint a felesleges szövetek eltávolítása után a páciensek megkönnyebbülést éreznek, hiszen kevesebb súlyt viselnek.

Elmondhatjuk, hogy szinte valamennyi nőnek van eltérés a két mellének mérete között. Egyeseknél ez a méretkülönbség nagyon szembetűnő. Az esztétikai hiba korrigálására is van lehetőség a kombinált mellműtétek segítségével. A mellek méretének igazításához akár eltérő méretű implantátum beültetését is alkalmazzák. A kényelmes körülmények között végzett beavatkozások után lézeres hegkezelést alkalmaznak a sebészek, így lesz tökéletes a végeredmény.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Élvonalbeli lézerkezelések egy dunántúli szállodában (x)
  Megjelent az egészséges női mell kézikönyve

További hírek ebben a kategóriában

Autista fiatalok támogatására in...
A Mályvavirág Alapítvány és a Bi...
A Decathlon a tavaszi fáradtság ...
Az Egészség Hídja Összefogást se...