Hírek
23371 hír az adatbázisban
Fokozza otthona kényelmét redőnyökkel és kiegészítőkkel! (x)
Marketinginfo.hu - 2023-01-17 11:31
PR

A kiváló tulajdonságokkal rendelkező, minimális karbantartást igénylő műanyag ajtók és ablakok komfortját tovább növelheti a fény-,hő- és hangvédelem szempontjából kedvező redőnyök és más kiegészítők felszerelésével

A magas energiaárak mellett még nagyobb szerepet kapnak az épületek hőszigetelésében a kiváló tulajdonságokkal rendelkező korszerű műanyag nyílászárók, valamint azok a kiegészítők, amelyekkel ez a hatás fokozható. A lakók komfortjához járulnak hozzá a praktikus rovarhálók is. Hogyan válasszon? Segítünk eligazodni a kiegészítők között, tartson velünk!

Miért válasszon műanyag nyílászárót?

Az épületek hőszigetelése rendkívül fontos a hőérzet, a komfort szempontjából, így nem mindegy, hogy milyen típusú nyílászáróra esik a választásunk. Az Ablak Outlet műanyag redőnyei szinte minden ablakra felszerelhetők, alkalmasak a teljes elsötétítésre, jó hő- és hangszigetelők, kedvező áruknak köszönhetően is kedveltek, míg a magasabb árfekvésű, színterezhető alumínium redőnyök még a betörésvédelemben is hangsúlyos szerepet játszanak.

A modern műanyag nyílászárók kényelmesek, ugyanis alapanyaguk kiváló tulajdonságai révén utókezelést nem igényelnek, mégis tartósak, strapabíróak, időjárásállóak. Esztétikusak, minden stílusú épülethez illenek, ugyanis bármilyen egyedi méretben és formában, valamint színben legyárthatóak.

A légkamráknak és a korszerű, 2 vagy 3 rétegű üvegezésnek köszönhetően mind hőszigetelő, mind akusztikai tulajdonságaikban kiválóak.

A külső árnyékolók szerepe

A külső árnyékolóknak, a redőnyöknek komoly szerepe van a hang-, hő- és fényvédelem, ezáltal a komfortérzet szempontjából, ugyanis általuk nyáron néhány fokkal hűvösebbé tehetjük a helyiségeket, télen, illetve erős szélben pedig melegebbé, komfortosabbá.

A redőnyök esetében is jelentős előny a gondozásmentesség, emiatt is elterjedtek az olcsónak számító műanyag árnyékolók. A drága alumínium redőnyök még tartósabbak, stabilabbak, ezek a betörésvédelem szempontjából is jelentősek, és akár automatán is vezérelhetőek.

Mi alapján válasszon műanyag redőnyt?

Nemcsak a nyílászáróknak, de a redőnyöknek is jelentős szerep jut az épületek megjelenésében, ezért választás előtt érdemes átgondolni, milyen hatást szeretne elérni, milyen megoldás - külső vagy rejtett, vakolható tokos -, milyen szín illik az otthonához.

Érdemes átgondolni, hogy az árnyékoláson túl meg kell-e felelnie extra hő-, hang-, zaj- vagy a betörésvédelem funkciójának is, illetve milyen mértékben, mert ezektől függően választhat a műanyag és az alumínium redőnyök között.

Fontos szempont lehet, hogy kell-e szélterhelésre is méretezni a redőnyt, illetve manuálisan vagy motorikusan szeretné-e mozgatni.

Nyugalmunk érdekében jó választás lehet a redőnyhöz kiegészítőként a rovarháló, amellyel kellemes nyári estéken az éjszakai békességet megkeserítő szúnyogokat és egyéb rovarokat tarthatja távol környezetbarát módon, vegyszerek nélkül.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Milyen ajándékkal lepjük meg szeretteinket lakásavató alkalmából? (x)
  Miért fontos az éjjeli fény a gyerekszobában? (x)
  Hogyan dekoráljuk az ablakot? (x)
  Miről ismerhető fel egy luxuskategóriás bejárati ajtó? (x)
  Hogyan csökkenti a műanyag ablak a zajszintet? (x)
  A beltéri ajtók esetében is fontos a tervezés! (x)
  Új redőnyt szeretnél? Segítünk még a régit is leszedni! (x)
  Miért van szükség szervizajtóra a légkezelő rendszerekben?
  A biztonsági ajtók szerepe (x)

További hírek ebben a kategóriában

Ipari járműhöz strapabíró tömlő ...
Hang- és hőszigetelés egyetlen l...
A kardántengely pontos beállítás...
Hívd segítségül a hajfesték-eltá...