Hírek
23437 hír az adatbázisban
Gondolkoztál már az öntapadós tapétában? (x)
Marketinginfo.hu - 2023-01-17 09:07
Design

Amikor meghallod az öntapadós tapéta szót, neked mi jut eszedbe?

Sajnos sokan vannak abban a tévhitben, hogy az nem túl szép vagy nem túl igényes megoldás, esetleg hogy nincs is belőle szép változat. Mai cikkünk azért született, hogy tisztázzuk a öntapadós tapétát körülvevő tévhiteket, így feltétlenül érdemes tovább olvasni!

Mikor és hol használd az öntapadós tapétát?

Ha körülnézel a Wallmaxx Tapéta Webáruház öntapadós tapétái között, akkor számtalan szebbnél szebb változatot találsz. Ezeket azonban semmiképpen sem ajánlott a falfelületre ragasztani, hiszen egészen más funkciója van.

Ezeket a különleges tapétákat fa-, műanyag- vagy üvegfelületekre ajánljuk, attól függően, hogy mi a célod. Turbózhatsz vele bútort, óvhatod vele a fürdőszobai bútorodat, esetleg a kíváncsi tekintetek elől le tudsz vele ragasztani üvegfelületeket is.

Miért éri meg ezt választani?

Többek között azért, mert viszonylag olcsón hozzá tudsz jutni, így ha most csupán csak egy kisebb anyagi kereted van arra, hogy apró újításokat végezz el az otthonodon, akkor akár ezzel is kezdhetsz.

Sokkal olcsóbb egy régi bútort felújítani, mint egy újat megvásárolni, úgyhogy akár ezen a vonalon is elindulhatsz, sőt akár még a nagy képmegosztó oldalak releváns fotói közül is tudsz inspirációt szerezni! Egy-két tapétát kombinálva egészen különleges mintákat is alkothatsz, különösen népszerűek ebből a szempontból a geometriai formák, amelyeket egy kis kézügyességgel te magad is megalkothatsz.

Az ár mellett nem elhanyagolható szempont az sem, hogy ezek a termékek rendkívül kedvező áron kaphatók, így ha most nincs nagyobb kereted, de szeretnél némi változtatást eszközölni az otthonodban, akkor érdemes ebben az opcióban gondolkodnod.

Végezetül nem mehetünk el szó nélkül a takaríthatóság mellett sem, ami kisgyermekes családoknál döntő jelentőségű. Az öntapadós tapéták moshatóak, így semmi végzetes nem történhet velük.

Válogass kedvedre!

A kínálatban sokféle darab szerepel.

Közkedvelt a fa mintázatú tapéta, amellyel akármelyik bútort újjá változtathatod, de az egyszínű tapéták is nagy sikert aratnak, sőt színnek megfelelően akár kislány, akár kisfiú szobában is lehet alkalmazni.

Neked melyik színre vagy mintázatra fáj a fogad? Melyikkel tudod elképzelni az életedet?

Te mit újítanál fel otthon?

Nézz szét a házban vagy a lakásban! Most még a szokásosnál is kicsit kritikusabb szemmel nézd az otthonodat. Mi az, ami már nem tetszik vagy soha nem is tetszett, viszont egy megfelelően kiválasztott öntapadós tapétával új életet lehelhetsz bele? Egy éjjeliszekrény? A cipősszekrényed? Esetleg a nagymamádtól örökölt komód?

Bármelyik bútordarabra, sőt akár üvegfelületre is esik a választásod, a Wallmaxx Tapéta Webáruház öntapadós fóliáival csodát alkothatsz akár pár perc leforgása alatt is!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Gyerekszobába kreatív és praktikus megoldás a falmatrica (x)
  A falmatricákat nemcsak a falra ragaszthatod! (x)
  Pályázat a helyi közösségek falfelületeik megújítására
  Országos pályázat a közösségi falfelületek megújítására
  Közösségi összefogással különleges falfelületek
  Közösségi versenyben újulnak meg a helyi falfelületek
  Országos pályázat a közösségi falfelületek megújítására
  Idén is lesz Let’s Colour

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan legyen a kis lakás is diz...
Milyen a tökéletes alap egy make...
3D szobrok – térlátás és k...
Varródobozok és varrókosarak a h...