Hírek
23416 hír az adatbázisban
Egy futár egy jó szoftverrel lesz igazán hatékony (x)
Marketinginfo.hu - 2023-01-16 09:55
Digitális

Mi fán terem egy jó ételkiszállításhoz való szoftver? A folyamat minden szereplőjét tökéletesen ki kell szolgálja.

Nagyon praktikusank, gyorsnak, ügyfélbarátnak és hatékonynak kell lennie. Támogatnia kell a folyamatokat, és azt, hogy a lehető legjobb munkát végezhessük minden nap. Ha egy ilyen programot adunk a futárok kezébe, akkor garantált lesz a még hatékonyabb munkavégzés.

Kell egy ételkiszállításhoz passzoló szoftver, ez nem kérdés!

Az okostelefonok elterjedése óta tudhatjuk, hogy mindannyiunk zsebében ott lapul egy komplett kis számítógép. És azt is tudjuk, hogy sokak ezt nem használják ki, pedig számos lehetőséget tartogatnak ezek az okoseszközök a telefonáláson kívül is.

Például futárként egy kiváló ételkiszállítási program segítségével sokkal gyorsabbá és egyszerűbbé, ezáltal hatékonyabbá válhat a munkavégzés. Egy olyan kiváló program segítségével, mint a Deliveo: Futár szoftver sokat lehet egyszerűsíteni az adminisztrációs gondokon, de a feladatkiosztáson vagy az elszámoláson is.

Nem beszélve arról, hogy minden perc számít, ha egy frissen elkészített étel kiszállításáról van szó. Senki sem szeretné kihűlve megkapni a rendelt ételt. Mindez arra mutat, hogy egy ilyen szoftver használata mindenképp nagyon hasznos ezen a területen.

Tökéletes és teljes adminisztráció a küldemények számára

A legjobb az egészben az, hogy egy okostelefonra elég rátelepíteni egy szoftvert, és máris a futár kezébe van minden, amire szüksége van. A teljes szállítási folyamatot végig tudja vinni vele a fuvar az elvállalástól kezdve.

A Deliveo: Futár szoftver külön ügyel arra, hogy ne keveredjenek a felvehető és kézbesíthető csomagok. A kézbesítettek pedig eltűnnek, mivel azzal már nincs dolga a futárnak. Ráadásul értesítést is kapnak ha új, elvállalható küldeményekről.

A dokumentáció, adminisztráció is nagyon kényelmes. Az okostelefon segítségével kérhető aláírás az átvételről, így nem kell külön papírozni. Egy mobilnyomtató segítségével pedig elismervény is adható a címzettnek. Emellett vonalkódalapú beolvasásra is van lehetőség, hogy garantáltan ne keveredjenek össze a csomagok. Sőt, még akár fotókat is lehet készíteni és feltölteni az adott kézbesítéshez.

És még az internet lefedettség miatt sem kell aggódni, ugyanis akár offline módban (utólagos szinkronizálással) is működik minden.

Jó a futárnak, a címzettnek és a megbízónak is!

Ahhoz, hogy nyomon lehessen követni (címzettek akár térképen is láthatják) merre jár a futár, elég az okostelefon helymeghatározási képességét használni. A kézbesítő lát egy napi statisztikát a küldeményekről, címekről és utánvétekről. Ez nagyban megkönnyíti a megbízók és a futárok közötti elszámolást.

Nem kell papírokkal bíbelődni, ez minden szereplő számára nagy előny. A címzettnek sokszor csak felesleges szemét, a futárnak időpazarlás, míg a megbízónak a tárolás és esetleges visszakeresés okozhat fejtörést. Mindenki jobban jár, ha ezek nem akadályozzák a munkát. A futárok hamar megkedvelik, mert tényleg nagyon sokat segít.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Segítség a szmogban biciklizőknek
  "Gasztró Pornó" ételkiszállítás indult Budapesten
  Nagy újítás a MasterCardtól
  PizzaFUTárok London jobb levegőéért
  Az Amazon és az Uber is az ételkiszállításban hisz
  Kétszázmilliós befektetéssel gyorsul tovább a Fürgefutár.hu
  Új tulajdonosnál a NetPincér
  Magyar futár nyerte a TNT versenyét

További hírek ebben a kategóriában

Megvannak ‘Az Év Honlapja&...
Már minden hetvenedik dolgozóra ...
Így találd meg a tökéletes domai...
Női példaképeket keres az IVSZ é...