Hírek
23195 hír az adatbázisban
Utólag is beépíthető ülésfűtés az autóba, hogy télen is komfortos legyen az utazás (x)
Marketinginfo.hu - 2022-12-21 09:16
PR

Már az őszi időszakban is érezhettük, hogy kellemetlen a hideg üléseken kucorogni, míg át nem melegszik a jármű, de télen ez kiváltképp megnehezítheti az elindulást.

Ha a kocsi az utcán parkol, még a garázs védelmét sem élvezve, akkor könnyen megfázhatunk benne, míg a motor felmelegedésére várunk, hogy indulhassunk.

Gyerekekkel még rosszabb, ha hideg az ülés

Sokszor megesik, hogy még olyan autókban is, ahol az első ülésekbe gyárilag be van szerelve a fűtéstechnika, a hátsó sorban még sincs fűtés, azokban a járgányokban pedig, ahol ez a komfort eleve hiányzik, a sofőr helyén és az anyósülésen is csak vacogni lehet, míg át nem melegszik az autó. A Metroman.hu utólagos ülésfűtésre többféle opciót is kínál, amellyel ugyanolyan kényelmet valósíthatunk meg, mintha eredetileg is felszerelt lett volna ezzel az extrával a kocsink.

A beépíthető, illetve az ülésre helyezhető fűtésrendszerek révén sem elől, sem hátul nem kell fáznia senkinek, hiszen pillanatok alatt átmelegszik, s egyenletes hőleadása révén kellemessé teszi már akkor az autóban való tartózkodást, amikor az még nem melegedett át teljesen.

A legegyszerűbb megoldás

A legkönnyebb dolgunk akkor van, ha simán az ülésre helyezhető modellt választjuk. Teljesítményét tekintve ez is megfelelő megoldás lehet, ám esztétikailag, valamint a praktikumot nézve előfordulhat, hogy hosszú távon nem leszünk elégedettek a választással. Habár abban az esetben, ha ragaszkodunk ahhoz, hogy valóban könnyedén vehessük használatba a fűtést, akkor mégis ez a legideálisabb döntés.

Beépíthető ülésfűtések

Eggyel komolyabb modellnek számít a gyári üléskárpit alá szerelhető ülésfűtés. Ennek határozott előnye az előbbi változattal szemben, hogy elrejti az autó eredeti huzata, valamint nem kell azzal foglalkoznunk, hogy a hideg időszak elmúlta után kivegyük, biztonságba helyezzük, majd újra elővegyük a kocsiból, mint a kárpitra ráhelyezhető termék esetében.

Amennyiben e mellett a megoldás mellett döntünk, figyelnünk kell arra is, hogy a karbonszálas vagy a teflonszálas ülésfűtést vásároljuk meg inkább. A karbon szövetszál könnyen vágható, nem hajlamos a sérülésre, valamint a gyári kárpitot sem deformálja el, ezért valóban jó választás. A teflonszálas termék képes ugyanezeket az előnyöket nyújtani, de gyorsabb felmelegedés jellemzi, ezért bőr autókárpitokhoz ezt érdemes választani.

Az utólag beszerelhető ülésfűtések beépített termosztáttal rendelkeznek, s akár olyan modellt is választhatunk, amelynek visszafogott LED fénye van, sőt még a gyárilag kialakított kapcsolók helyére is beépíthető, így igazán úgy élvezhetjük ezt az extra funkciót, mintha mindig is az autónkban lett volna, esztétikusan, ugyanakkor anélkül, hogy igényelné a külön figyelmünket vagy energiánkat a vele való teendő.

Ne mondj le te se a komfortról, és tedd kellemesebbé az autó használatát és az utazást a téli időszakban is!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Mindig válasszunk megfelelő csiszológépet! (x)
  Az autópiaccal együtt bővülne a Skoda
  A Daimlernek át kell gondolnia beruházásait
  Bezárja angliai üzemét három éven belül a Honda
  Csökkenti a termelést néhány üzemében az Opel

További hírek ebben a kategóriában

Ezért érdemes etetőhajót vásárol...
Itt a megoldás, ha megbízható ka...
Innovatív ajándékötlet férfiak r...
Minden, amit a bútorfelújításról...