Hírek
23360 hír az adatbázisban
Praktikus távirányítók csörlőkhöz (x)
Marketinginfo.hu - 2022-12-20 09:26
PR

A csörlőket sokkal egyszerűbben tudjuk vezérelni akkor, ha távirányító is rendelkezésünkre áll ehhez a folyamathoz.

Mai cikkünkben bemutatunk pár ilyen eszközt, melyek biztosan Önnek is segítségére lesznek a csörlőzésben. Ha érdekli a téma, akkor mindenképpen tartson velünk!

A vezeték nélküli távirányító előnyei

Autómentés közben számos olyan szituáció adódhat, amikor a csörlőzés közben folyamatosan vizsgálnunk kell a környezetet, emiatt nem tudunk mindig az eszköz mellett lenni. Ilyenkor rendkívül előnyös egy vezeték nélküli távirányító, hiszen ebben az esetben a gépjárműtől eltávolodva is irányítani tudjuk a berendezést.

Így biztosak lehetünk abban, hogy a jármű megfelelően fog felkerülni a platóra. Amennyiben szeretne ilyen eszközt beszerezni, nézzen szét a Maconwinch távirányítók kínálatában!

Egy vezetékes csörlő általában 3-4 méter hosszú kötéllel rendelkezik, mely nem minden esetben elegendő. Ha egy terepjárót mentünk éppen, akkor még csak-csak meg tudunk barátkozni ezzel a hosszúsággal, azonban egy profi autómentő esetében már kevésnek fog bizonyulni.

Külön előnye ezeknek a kiegészítőknek, hogy az elektromos csörlőkhöz utólagosan is beszerelhetők, ez a munkálat pedig nem igényel semmilyen előkészítést, csupán a jeladót szükséges hozzákötni a csörlő elektronikájához, és már működtethető is.

Ügyeljünk a biztonságra!

Amennyiben rádiós távirányítót használunk, mindenképpen célszerű felszerelni a csörlőnket áramtalanító kapcsolóval is. Hiszen így biztosíthatjuk azt, hogy minden helyzetben biztonságosan, és gond nélkül tudjuk használni.

Természetesen a vezeték nélküli távirányítók esetében is széles kínálatból válogathat. Vannak egészen profi termékek is, melyek számos beállítási lehetőséget kínálnak Önnek. Egyes csörlők pedig már akár hidroplatók működtetésére is alkalmasak lehetnek.

Elérhető 6, illetve 8 funkcióra programozható készülék is, így a lehetőségek tárháza szinte végtelen. Ezek segítségével egyszerre akár három eszközzel is lehetőségünk van dolgozni úgy, hogy az nem okoz kölcsönös interferenciát.

Ezen távirányítók az elektromos rendszerek mellett hidraulikus, illetve pneumatikus felépítések vezérlésére is tökéletesen alkalmasak. Így ezek a többfunkciós rádióhullámon működő távvezérlők rengeteg szituációban lehetnek a segítségünkre a csörlőzés során.

Költséghatékony megoldások

Nem szükséges azonban sok pénzt szánnunk ezen távirányítók megvásárlására, ha nincs szükségünk az imént felsorolt extra funkciókra. Hiszen a belépő termékek már 10.000 Ft-os ártól kezdve beszerezhetőek, mely nagyon kedvező összeg ahhoz képest, hogy mekkora segítség tud lenni egy ilyen eszköz a csörlőzési folyamatok végzése során.

Reméljük, hogy kicsit közelebb tudtuk vinni Önt a vezeték nélküli távirányítókhoz, és az útmutatónk segítségével megleli majd az ideális darabot. Természetesen itt is széles a kínálat, és a termékek mind tudásban, mind árszintben igencsak eltérőek lehetnek. Így a beruházás előtt érdemes alaposan körülnézni a kínálatban!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Univerzális távirányítók különféle célokra

További hírek ebben a kategóriában

Hang- és hőszigetelés egyetlen l...
A kardántengely pontos beállítás...
Hívd segítségül a hajfesték-eltá...
Együttműködési megállapodást köt...