Hírek
23465 hír az adatbázisban
Az OPUS TIGÁZ és az OPUS TITÁSZ munkatársak adományozása
Marketinginfo.hu - 2022-12-19 09:18
CSR

Immár második alkalommal hirdette meg az OPUS TIGÁZ Zrt. és az OPUS TITÁSZ Zrt. "Mert adni jó! - Ajándékozz számítógépet!" című pályázatát.

A kezdeményezés keretében a munkavállalók ajánlhatnak olyan intézményeket, ahol a két társaság által már nem használt, de még jól működő számítógépek új gazdára találhatnak. A pályázat idei kiírása novemberben vette kezdetét, amelynek eredményeként a társaságok 40 darab számítógépet adományoztak a kollégák által ajánlott alapítványok, civil szervezetek, alapfokú oktatási intézmények, idősek otthona, vagy akár nonprofit szervezetek részére.
A környezettudatos működés és az üzemi hatékonyság elősegítése érdekében az OPUS TIGÁZ Zrt. és OPUS TITÁSZ Zrt. folyamatosan korszerűsíti számítástechnikai infrastruktúráját. A vállalati digitális és munkairányítási rendszerbe már nem illeszkedő, de jó állapotú számítógépek ugyanakkor még hosszú ideig használhatóak kisebb közösségekben, ezért a leselejtezés helyett a két társaság tavaly, hagyományteremtő jelleggel életre hívta "Mert adni jó! - Ajándékozz számítógépet!" című kezdeményezését.

Az újrahasznosítást ösztönző gyakorlatok terjesztése mellett a helyi közösségek támogatása is a program kiemelt céljai közé tartozik. Ennek jegyében a munkavállalók ajánlhattak olyan szervezeteket, például oktatási intézményeket, alapítványokat, civil szervezeteket, idősek otthonát, vagy akár szociális ellátó szervezeteket, ahol a vállalatoknál már használaton kívül helyezett számítógépek és monitorok támogathatják az érintett szervezetek mindennapi működését.

A novemberben indult pályázat nyomán ezúttal összesen 40 darab eszköz jutott el a kiválasztott közösségekhez a kollégák közreműködésével. A társaságok munkavállalói olyan intézményeket és szervezeteket választottak ki, amelyek a mindennapokban hasznosítani tudják a számítógépeket, legyen szó munkavégzésről, tanulásról, vagy akár szabadidős tevékenységekről. Az összegyűlt eszközöket a munkatársak adták át a közösségeknek, így többek között az Abaúj-Zempléni Integrált Szociális Intézmény Tokaji Otthona, a hajdúszoboszlói Szivárvány Óvoda, a Mosolyvirág Nagycsaládosok Debreceni Egyesület, vagy a Sajóvámosi Általános Iskola Gyermekeiért Alapítvány gépparkja frissült a pályázatnak köszönhetően.

"Az év végi adományozás már hagyománynak számít, a munkatársaink pedig minden alkalommal lelkesen vesznek részt a programjainkban. A kezdeményezés elindításánál rendkívül fontosnak tartottuk a kollegáink bevonását, hiszen ők azok, akik leginkább ismerik a saját közösségeiket, a helyi szervezetek és otthonok igényeit és tevékenységét, így az ajánlásaiknak köszönhetően az eszközök biztosan jó helyre kerülnek" - mondta el Egyházi Nikoletta, az OPUS TIGÁZ Zrt. és OPUS TITÁSZ Zrt. kommunikációs vezetője.

Az OPUS TITÁSZ Zrt. és OPUSZ TIGÁZ Zrt. felelős szolgáltatókként fontosnak tartják a különböző társadalmi és környezetvédelmi ügyeket szolgáló kezdeményezések megvalósítását. Az adományozások mellett többek között madárvédelmi akciókkal, valamint biztonságos villamosenergia- és földgázfogyasztást tudatosító programokkal támogatják a helyi közösségeket és értékeket.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hatékony és megbízható gázszerelés (x)
  Az OPUS TIGÁZ névadó szponzorként támogatja Tatabánya labdarúgó csapatát
  Magyaros ajándékcsomagok cégeknek Magyarországról (x)
  Tigáz: háromszor a Föld körül
  100 önkéntes a gödöllői Palotakerti oviért
  Óvodát újítottak fel a Tigáz önkéntesei
  Munkaadóként ismerték el a Tigázt
  A Ferling maradt a TIGÁZ PR partnere
  Adományozott a Tigáz
  Díjat kapott a Tigáz a European Business Awards-on
  Nemzetközi elismerésben részesült a Tigáz

További hírek ebben a kategóriában

Megoldások a holnapért program
Országos összefogás segíthet a k...
65 millió forintos támogatás az ...
Az olimpiára készülő fiatal élsp...