Hírek
23467 hír az adatbázisban
Régóta használt megbízható csomagolóanyag a kartondoboz (x)
Marketinginfo.hu - 2022-12-15 09:29
PR

Sokféle csomagolóanyagot használunk napjainkban, ezek közül nagy valószínűséggel mindenkinek volt már dolga kartondobozokkal.

Ezek a remek csomagolási alaptermékek igazából csak a XIX. század vége felé, pontosabban 1871-ben jelentek meg a távoli észak-amerikai kontinensen. Hatalmas innovációt jelentett ez akkoriban, pedig sokunknak talán ma már szinte elképzelhetetlen, hogy létezett időszak, amikor nem ezekben a könnyen használható és sokoldalú termékekben vitték ide-oda az árukat és egyéb javakat.

Megfelelő kartondobozt a megfelelő célokra

A cadmas.hu kartondoboz kínálata imponáló, raktárról szállítanak három és öt rétegben készített, nagyon strapabíró hullámpapír kartondobozokat. Többféle méret is elérhető náluk. A hullámkartonból gyártott kartondobozok védelmet nyújtanak a beléjük csomagolt termékeknek, amelyeknek a szállítása így igazán egyszerű és könnyű, nem is beszélve a gazdaságosságról. A nagy ipari felhasználók és a kereskedelmi cégek mellett persze a kisebb vállalkozások, webáruházak, de a magánfelhasználók is előszeretettel használják ki a kartondobozok kiváló tulajdonságait. Postai csomagolóanyagként régóta használjuk, a költözések elengedhetetlen tartozéka.

Biztonságos hullámkartonból készül

A kartondobozok hullámkarton anyagának szendvics szerkezetét igen gyakran szokták a hortobágyi kilenclyukú hídhoz hasonlítani, hiszen pont ugyanúgy adnak stabilitást a papírhullámok a külső rétegnek, mint az ismert építmény ívei. Ezek tették a hullámkarton dobozokat az egyik leggyakrabban alkalmazott csomagolóanyaggá. Éppen ezért a cadmas.hu is raktáron tartja ezeket a gazdaságosan és megbízhatóan használható termékeket.

Nem mindegy persze, hogy hány rétegből készítették el a kartondobozt. Erős különbségeket lehet tapasztalni a három és az öt rétegből készített termékek között, ami nem véletlen. Minél nagyobb maga a doboz, annál fontosabb, hogy masszívabb legyen. Senki sem szereti a meglepetéseket, ha szállításról vagy költözésről van szó. Egy kalapdoboz lehetvékony, na de egy nehezebb termékekkel vagy könyvekkel telepakolt kartondoboz esetében jobb, ha nem szakad ki útközben.

Egyedi méretek és kivitel sem kizárt

A kartondobozok persze remekül használhatók a beléjük csomagolt termékek hirdetésére is. Egyedileg gyártott klisével ma már kivitelezhető a festett vagy feliratozott kartondobozok készítése is. A vektorgrafikus kép vagy képek és a pontosan megadott Pantone színek megfelelő alapot adnak ehhez. Nem is beszélve a méretezésről. Ehhez persze mindenképpen szükséges előzetesen a paraméterek pontos tisztázása, hogy aztán a végeredmény is tökéletesen az elképzeléseket tükrözhesse majd. A jó előkészítés a remek munka záloga.

A kartondobozok megbízható és sokoldalú csomagolóanyagok, vitathatatlanul uralják ma is a csomagolás piacát. Érdemes raktáron tartani.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Fokozott ütemben termel a Rondo Hullámkartongyártó Kft.
  Az Aldi csökkenti a műanyag csomagolóanyagok felhasználását
  Cappy új ízekben és új köntösben
  A Tesco kivonja a nem újrahasznosítható csomagolásokat
  Újrahasznosítható csomagolóanyagé a jövő
  Jobb minőségű az a termék, amit papírba csomagolunk
  Óriásmozaik kartondobozokból
  Stabilan piacvezető a Tetra Pak

További hírek ebben a kategóriában

Kerítésépítés és teraszburkolás ...
Mire való a balesetbiztosítás, é...
Egyedülálló elismerésben részesü...
A dongó motorok karbantartása (x...