Hírek
23270 hír az adatbázisban
Neked mennyire fontos a lábad? (x)
Marketinginfo.hu - 2022-12-09 11:03
Egészségmarketing

Persze itt most nem, mint testrészt kérdezzük, hiszen a láb az, ami mobilissá és önellátóvá tesz bennünket, hanem sokkal inkább az ápolására lennénk kíváncsiak.

Míg a hölgyek a kezek, az arcbőr és a haj ápolásával vannak leginkább elfoglalva, a lábakról sokszor megfeledkezve, addig az urak esetében sokszor még rosszabb a helyzet. Ebben a cikkben annak járunk utána, miért is olyan fontos a láb ápolása, valamint megéri-e pedikűrösnek tanulni.

Gondoskodj a lábadról!

Ha elvégzed az Alfakapos.hu pedikűrös tanfolyamát, akkor nemcsak a jelentőségét fogod megismerni a láb rendszeres és szakszerű ápolásának, hanem segíteni is fogsz tudni az embereknek abban, hogy egészséges és esztétikus lábakon éljék az életüket.

Ehhez azonban fontos tudni, hogy különbség van esztétikai és gyógypedikűr között, hisz míg előbbi az egészséges láb ápolásáról szól, addig az utóbbi az egészségtelen lábat teszi rendbe, amelyet tyúkszem, körömgomba, megvastagodott sarokbőr vagy épp benőtt körömágy gyötör.

Természetesen hasonlóan fontos mindkettő, hiszen nemcsak az fontos, hogy ép és egészséges legyen a lábunk, de az is, hogy öröm legyen ránézni. Ehhez járulnak hozzá a megfelelő krémek, a paraffinos kezelés, a masszázs vagy épp a nedvesség visszapótlása. Az egésznek a megkoronázása pedig a hölgyek esetében lehet a géllakk. Teljesen emberfüggő, hogy milyen gyakran van szükség pedikűrre, de vannak általános szabályok.

Hányszor menj pedikűröshöz?

Alapesetben évente legalább kétszer érdemes: egyszer a hosszú tél után, másodjára pedig a nyár elteltével, amikor igencsak igénybe kell venni a lábainkat a papucsos, mezítlábas szezonban. Ha viszont valaki álló munkát végez, sokat kell talpalnia, értelemszerűen érdemes gyakrabban látogatnia a pedikűrös szakembert, hiszen a láb neki munkaeszköz, amire vigyáznia kell.

Megoszlanak a nézetek, de nagyon sok férfi ódzkodik a pedikűr világától, holott nekik ugyanúgy szükségük van nemcsak a kényeztetésre, de az egészség megőrzésére is.

Meg lehet ebből élni?

Elsőre talán felmerül benned, hogy mennyire lehet ezzel a szakmával jól keresni, de a fentiekből remekül látszik, hogy igencsak nagy szükség van a pedikűrös munkájára, így egy fontos szakmára teszel szert, ha elvégzed az Alfakapos.hu pedikűrös képzését.

Egy jó pedikűrösnek mindig hamar híre megy, hiszen ha visszaadod valakinek a kényelmes és fájdalommentes járás, vagy akár a szégyenmentes szandál hordásának élményét, az egészen biztos ajánlani fog téged másoknak is, és máris elkezdheted bővíteni a vendégköröd. További egy lábat jelenthet az is, hogy a láb ápolásához szükséges krémeket te magad is értékesíted, ezzel is további bevételt teremtve magadnak.

Döntsd el te, hol dolgoznál!

Még azt is meg tudod határozni, hogy egyedül szeretnél dolgozni a saját szalonodban, esetleg betársulsz széket bérelve egy népszerű szépségszalonban, vagy hotelek, egészségfarmok területén vállalsz megbízásokat. Bármelyiket is választod, rengeteg hálás ember fogja megköszönni a munkádat nap mint nap.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A bőrápolás a férfiak esetében is fontos (x)
  Szérumokkal a hosszan tartó szépségért (x)
  Borotvahab - a borotvaél habos oldala (x)
  Hajápolási tippek a téli hónapokra (x)
  Évente ötmilliárdért küzdünk az öregedés ellen
  Szempontok a szépségápolási termékek kiválasztásakor
  Férfiak és a szépségápolás
  Tudatosan vásárolunk kozmetikumokat

További hírek ebben a kategóriában

Felismerhetjük a pszichopatákat?...
Így lehet kiválasztani a tökélet...
Mit takar a lézeres szemműtét el...
Hogyan segíthetsz kutyádnak megn...