Hírek
23196 hír az adatbázisban
A Mol csaknem 500 benzinkutat üzemeltet majd Lengyelországban
Marketinginfo.hu + MTI - 2022-12-02 09:00
Kereskedelem

A jelenleg még Slovnaft Polska márkanév alatt működő töltőállomásokkal együtt a Mol csoport csaknem 500 töltőállomáson nyújt majd kiskereskedelmi szolgáltatásokat Lengyelországban.

A közleményben emlékeztetnek szerdai bejelentésükre, amely szerint a Mol sikeresen lezárta a PKN Orlennel és a Grupa Lotos-szal kötött megállapodást, ezzel több mint 410 lengyelországi töltőállomást vásárolt meg.

Jelezték: a Mol lengyelországi terjeszkedése összhangban van a vállalat stratégiai célkitűzéseivel, amelynek értelmében a kelet-közép európai régió meghatározó szereplője kíván lenni a jövőben is.

A lengyel piacon azonnal megkezdődik a Mol márka bevezetése, és a Mol csoport célja, hogy a lehető leggyorsabban befejezze az új hálózat márkaváltását. A Dél-Lengyelországban működő Slovnaft Polska töltőállomások szintén átalakulnak, a jövőben Mol márkanév alatt fognak működni - ismertették.

A Mol a tervei szerint elérhetővé teszi az összes szolgáltatását a lengyel ügyfelek számára, amelynek fontos eleme a Fresh Corner kávézó-hálózat is - tették hozzá.

A tájékoztatás szerint a Mol csoport 1997 óta van jelen Lengyelországban. A Mol részvényeit 2004 óta a varsói tőzsdén is jegyzik - a Budapesti Értéktőzsde mellett -, és külföldi befektetőinek közel 20 százaléka lengyel.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új benzinkútak a Molnák
  A gyorsbevásárlások száma az OMV benzinkutakon
  Szívesebben tankolunk az élelmiszerboltokkal bővített benzinkutakon
  A jövő benzinkút
  Adventkor 25%-kal több a vevő a benzinkúti shopokban
  Töltőállomásokat nyitott Ljubljanában a Mol
  Megnyílt a legnagyobb Shell benzinkút
  Felavatták az Auchan csepeli benzinkútját

További hírek ebben a kategóriában

Tagozatot alapítottak az építőan...
Így érdemes nyári cipőt választa...
Forgalom a SPAR-nál 2022-ben
Snack Day gluténmentes talléroka...