Hírek
23030 hír az adatbázisban
Átadták Az Év Családbarát Vállalata díjakat
Marketinginfo.hu + MTI - 2022-11-18 12:59
CSR

Átadták Az Év Családbarát Vállalata díjakat pénteken a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány szervezésében Budapesten.

A díjkiosztó gálán Hornung Ágnes, a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára köszöntőjében elmondta, Magyarországon 12 éve kezdődött a családbarát fordulat, ugyanis 12 éve a kormány úgy hozza meg a döntéseit, hogy a családok érdekei mindenkor érvényesüljenek.

Emlékeztetett, hogy 2010-ben a kormány olyan célokat határozott meg, mint például segíteni kell a szülőket, hogy minden vágyott gyermek megszülethessen, valamint, hogy növelni kell a családoknak jutó jövedelmeket. "Ezekhez a célokhoz tarjuk magunkat ma is" - fogalmazott az államtitkár, aki egyúttal kiemelte,
az elmúlt 12 évben olyan hellyé vált Magyarország, ahol megbecsülik a családokat.

Hornung Ágnes arra is kitért, hogy a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom idén már 10. alkalommal osztja ki a családbarát díjakat. Az elismerés célja, hogy láthatóvá tegye azokat a kis-, közép és nagyvállalatokat, amelyek fontosnak tarják a munka és a magánélet egyensúlyát.

Az Év Családbarát Vállalata 2022 fődíjat nagyvállalat kategóriában a Criterion Csoport készpénzlogisztikai vállalat kapta meg.

A rendezvényen elhangzott, hogy a magyar tulajdonú, 2150 embert foglalkoztató cég sokféle módon nyújt rászorultsági és élethelyzeti alapon anyagi támogatást a kollégáknak. A kismamák mellett külön programmal figyelnek a kispapákra is. Példaértékű az idén indult Osztálykirándulás nevű akciójuk, amellyel vidéki iskolai osztályok számára szerveznek utazást a fővárosba. Sok hátrányos helyzetű gyermek számára ez rendkívüli lehetőség.

A középvállalat kategóriában a fődíjat a Shell Hungary Zrt. üzemanyag-kereskedő nemzetközi vállalat nyerte el. A méltatás szerint cég munkaidő-kedvezményt biztosít minden kollégának, amivel a szeretteikkel töltött idő fontosságára hívja fel a figyelmet. A vállalat emellett fizetett szabadnapot biztosít szabadon választott önkéntes munka végzésére.

A kisvállalat kategóriában az Év Családbarát Vállalata 2022 fődíjat az Alfaseed Kft. érdemelte ki. A gabona-, dohány-, vetőmag-, takarmány-nagykereskedő magyar cég 35 embert foglalkoztat. Igazi közösségépítők, a vezetőség számára fontos a munkatársak jobb megismerése, véleményük, visszajelzéseik ismerete. Évente két alkalommal mérik fel dolgozóik elégedettségét. Számos módon adnak anyagi támogatást a különböző élethelyzetű kollégáknak és családjaiknak.

A fődíjak mellett hét különdíjat is átadtak.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Magyar Telekom és T-Systems székház lett az év családbarát irodája
  Családbarát vállalkozásokat díjazott a Három királyfi mozgalom
  Versenyképességi tényező a családbarát szellem a munkaerőpiacon
  Családbarát programjaiért kitüntették a Budakeszi Vadasparkot
  A KORE és a NaturAqua új eszközeivel vált még családbarátabbá az egri újszülött részleg
  A Három királyfi mozgalom családbarát vállalat díj
  Felelős és családbarát vállalkozások elismerése Újbudán
  Családbarát vállalkozásokat díjaztak

További hírek ebben a kategóriában

Vásárlóival közösen támogatott r...
Új IKEA családi kampány
Mi legyen a Valentin-napkor kele...
A Szerencsejáték Zrt. támogatja ...