Hírek
23469 hír az adatbázisban
Amit az előszoba sugall a lakás belteréről (x)
Marketinginfo.hu - 2022-11-14 10:22
Outdoor/indoor

Akár kicsi, akár nagy, ha belépünk, az már sokat elárul a lakásról és lakóiról.

Persze nem szabad előítéletekkel lennünk, de mégis van olyan, amikor az ember, megérkezvén és belépve az előszobába, már azzal a lendülettel sarkon is fordulna, és menne kifelé.

A legfontosabb és ez tényleg mérettől független, hogy érezzük azt ebben az előtérben, hogy ott várnak minket és szívesen látnak. Ezenkívül legyen hely a holminknak, kabátunknak, táskánknak, és el tudjuk pakolni a cipőnket.

Az előszobák alapdarabjai

Ha még nem döntöttük el, hogy mire is van szükségünk, netán meglévő előszobánk mely részeit szeretnénk lecserélni, akkor a Gemini-Duo előszobabútor kínálata segít. Tükrök, ruhaállványok, cipősszekrények vagy komplett előszobabútor szettek között válogathatunk, de még lóca is akad.

Jó érzés olyan előszobába megérkezni, ahol ideális a térkihasználás, és mindennek megvan a helye. Ha kicsi az alapterület, akkor sem árt, ha van egy kisebb méretű előszobafal egy kisebb tükörrel és alatta vagy mellette egy cipősszekrény.

De ami a legalapvetőbb, hogy legyen az előszobafalon fogas, vagy pedig állítsunk be valamelyik sarokba egy állófogast, amire akár a lakók, akár a vendégek azonnal le tudják tenni a ruháikat. Nincs annál kényelmetlenebb, mint amikor, ha vendégségbe megyünk, ott kell az ajtóban álldogálnunk, és várni, hogy ránk kerüljön a sor, amikor is a házigazda elviszi egy külön helyre a kabátunkat.

A multifunkciós fogas

A legpraktikusabb az a fogas, amelyet a falra lehet szerelni. Természetesen az is nagyon hasznos, ha a fogas magán az előszobafalon található, és ehhez kapcsolódik még kis polc és cipősszekrény.

Léteznek a Gemini-Duo kínálatában olyan önálló darabok, álló ruhafogasok, amelyekre sapkákat, kalapokat is tudunk tenni, vagy esernyőket beakasztani. Kaphatóak még szobainasok is, egyszemélyes ruhaállványok, amelyek praktikusak lehetnek nemcsak a hálószobában, de az előszobában is, ha vendégek érkeznek és nem elegendő a fogason a hely.

Cipősszekrénnyel a rend megőrzéséért

Az előszobai rendetlenség fő felelőse a cipő. Minél nagyobb egy család, annál inkább észrevehető, hogy száz helyen találhatók meg a különféle párok, főleg, ha gyerekek is vannak. A legjobb egy jól zárható cipősszekrény, ahová rögtön el tudjuk tenni a cipőt, ha hazaérkeztünk. Ráadásul az sem elhanyagolható szempont, hogy a cipőket is védi a zárt hely mindenféle portól és szennyeződéstől.

De az is jó, ha nyitott polcos cipőtartónk van, a lényeg, hogy ne legyenek elől ezek a kiegészítők. Ma már a legtöbb cipősszekrényhez párnák is tartoznak, ez akkor előnyös, ha a szekrényre ülve szoktuk felvenni vagy lehúzni a lábbeliket.

A lóca

Régi-új bútordarabunk a lóca, amely különböző színekben is kapható. Ez mintegy a cipősszekrény kiegészítéseként szolgál, valamint méltán válhat az előszoba ékévé. Igyekezzünk stílusban hozzá illő további bútordarabokat választani. Eleganciájával és kényelmével lehet, hogy annyira fog tetszeni a barátoknak, családtagoknak, hogy több időt szeretnének majd az előszobában eltölteni!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Ez a trendek hódítanak a fürdőszobában (x)
  Ilyen egy tökéletes olvasósarok! (x)
  Hogyan dobják fel otthonodat a dekorációs fények? (x)
  50 négyzetméternyi design (x)
  Milyen ebédlőasztal illik leginkább az én stílusomhoz? (x)
  Hagyj fel az ócska képkeretekkel, és válassz igazán modern fotófalat! (x)
  Nem romlottak a lakás-felújítási kilátások
  A lakásfelújítás ébredhet elsők között a járvány okozta rémálomból

További hírek ebben a kategóriában

Egyesült a két svéd outdoor márk...
2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej