Hírek
23030 hír az adatbázisban
Az év bármely időszakában remek úti cél az egzotikus Közel-Kelet (x)
Marketinginfo.hu - 2022-10-26 09:25
PR

Az Egyesült Arab Emirátusok az utóbbi években egyre népszerűbb üdülőhely lett, nem hiába.

Dubai és Abu Dhabi neve már sokaknak ismerősen cseng, de a 64 km-es hosszúságú homokos tengerparttal rendelkező Ras Al Khaimah is egy igazi varázslatos csoda.

A Közel-Kelet sokszínűsége

Elsőre sokaknak az Ezeregyéjszaka meséi jutnak az eszébe vagy pedig a bazárok sejtelmes hangulata, a zsibongás, a különleges, furcsa szagok, ízek, a fűszerek sokfélesége és a színes kavalkádok. Méltán vonz ez minden turistát, ugyanakkor ez a vidék rengeteg látnivalót is tartogat az ideérkezők számára.

Az Utazásszervezőnél Ras Al Khaimah szállodáinak javából válogathatunk, melyek mind luxus színvonalat, kiváló környezetben történő pazar felszolgálást és számtalan fakultatív programot kínálnak. Az utazási iroda folyamatosan bővülő kínálata egyre több szállodával ismerteti meg azokat, akik ezt az úti célt kívánják választani, így biztos lehetsz benne, hogy találsz ízlésednek, igényeidnek megfelelőt. A város két részből áll. Az óvárosba látogatók itt találkozhatnak a régi történelmi épületekkel és az ókort idéző bazári hangulattal is.

A kihagyhatatlan dubai-i kirándulás

Nem feltétlen kell dubai-i szállodát választani ahhoz, hogy meg tudjuk csodálni Dubai nevezetességeit is. Az utóbbi évtizedben hihetetlen gyorsasággal fejlődött város, valamint monumentális építményei kedvelt célpontnak számítanak a nyüzsgő forgatagot kedvelők számára. Itt megejthetik bevásárlásaikat is a plázázni járók.

A dubai-i kirándulás érinti az ősi és a szuper modern városnegyedeket is, múzeumokat, a városi erődöt és az idelátogatók megcsodálhatják végre szemtől-szembe Burj Khalifa hullámzó vitorlára emlékeztető sziluettjét is. Világszerte híres a The Palm Jumeirah szigetcsoport, amely felülről nézve egy félholdra emlékeztet.

Szafari a sivatagi homokdűnéken át

Az európai embernek igazi különlegesség, és mintha egy másik dimenzióba csöppenne, amikor meglátja a sivatagi homokdűnék végtelen és messzeségbe tűnő dombjait. Az egész napos utazás este egy tradicionális vacsorával zárul, igazi arab táborban, arab hastáncosnők társaságában.

A beduin sátrak mellett szemtanúi lehetünk a fénylő naplementének és fáklyafény mellett fogyaszthatjuk el a különleges ízekből összeállított vacsoránkat a háttérben szóló andalító zeneszóval. Ezen a napon ki lehet próbálni a tevegelést és a hennatetoválást is. Aki a nagyvárosi, arab forgatagokat nem annyira kedveli, itt biztosan megleli a nyugalmat.

Ras Al Khaimah szállodái a falakon belül is kényeztetik a vendégeket mindenféle földi jóval. A nemzetközi konyha több ország kulináris élvezeteit is felvonultatja a hagyományos arab konyha remekei mellett. A szállodák közvetlen környezetében a búvárkodáson kívül parasailing, snorkeling, szörf, jetski, flyboarding, banánhajó, wakeboard és katamarán is várja az érdeklődőket.

A részletekkel kapcsolatban bátran böngészd az Utazásszervező iroda oldalait vagy keresd munkatársaikat a megadott elérhetőségeken, mindenben készségesen segítenek.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Közel-Keletről származik a fantasztikus mirha illóolaj (x)
  Afrikában és a Közel-Keleten bővít a Ford
  A Szentkirályi megerősítette pozícióját a Közel-Keleten
  Fellendült a Nissan közel-keleti forgalma
  A Közel-Kelet a Geometry Global új célpontja
  Jól megy a Jaguar Land Rovernek a MENA régióban
  Izraelben bővít az Axel
  Száguld a Közel-Keleten a BMW

További hírek ebben a kategóriában

Az üzemanyag-ellátó rendszer az ...
PRO PR GLOBE-díjat kapott Bánheg...
A Hyatt globális portfóliójának ...
Hogyan válasszunk energetikai ta...