Hírek
22942 hír az adatbázisban
Funkcionális kezelőágyak, amelyek minden szalont magasabb szintre emelnek (x)
Marketinginfo.hu - 2022-10-21 09:25
PR

A professzionális kozmetikai szolgáltatások professzionális eszközöket és berendezéseket igényelnek, és az ilyen szolgáltatást nyújtó szalonoknak profi arculattal kell rendelkezniük.

Minden apró részlet számít egy szalon működtetésekor, nemcsak a vendégek számára biztosított várótér és öltözési lehetőségek, hanem - és legfőképp - a szalon kezelő részének kialakítása, bútorzata.

A tetszetős külső mellett lényeges, hogy a bútorok kényelmesek legyenek a vendégek számára, valamint praktikus kialakításukkal és funkciójukkal a kozmetikus munkáját is szolgálják.

Milyen egy profizmust tükröző szalon?

Egy olyan kozmetikai üzlet, amely a bútorok és egyéb berendezések révén professzionalizmust áraszt magából, kiemelkedik a többi szalon közül, és azt nyújtja a vendégeinek, amire azoknak szüksége van. Az Alveolashop.hu kozmetikai ágyai elvarázsolják az ügyfeleket, és jelentősen megkönnyítik a kozmetikusok, esztétikai szakemberek munkáját.

Egy tökéletes szalont tökéletes berendezések, barátságos, ötcsillagos enteriőr jellemez, amelyből árad a vendégek iránti odafigyelés, az a plusz, amit az otthoni kezelések által senki nem képes megadni magának.

Pedikűrös székek és kocsik egy magasabb komfortérzetért

Akár kozmetikusként, akár manikűrösként vagy pedikűrösként dolgozol, szükséged lesz olyan, a munkádat segítő berendezésekre, segédeszközökre, amelyek egyrészt megoldják a legfontosabb eszközeid tárolását, másrészt tökéletes kiegészítői, kellékei lesznek a szalonodnak, biztosítják annak egységes és profi megjelenését.

A kozmetikai ágyak a vendégek megelégedését is szolgálják, az eszközkocsik a szakemberek munkáját segítik, hiszen azáltal, hogy mindennek megvan a helye, időmegtakarítást tesznek lehetővé. Multifunkciós és akár lábáztatós luxusszéket is választhatsz, de extra kényeztetést is nyújthatnak a masszázsfunkcióval ellátott pedikűrös székek is.

És bár nem a legfontosabb szempont, de az összeszedettség, a rend a vendégek számára is jelzésül szolgálnak, azt mutatják, hogy a szakember, akire bízzák magukat, felkészült.

Mi alapján válassz szalonberendezéseket?

Egy szalon minden apró részlete számít: a várakozóban elhelyezett magazinoktól kezdve a jó illatú szappanig, amellyel az ügyfeleid kezet moshatnak. A felsorolt, jelentéktelennek tűnő részletek rendezettebbé tehetik a szalont.

Egy dekoratív, kényelmes, praktikus, funkcionális kezelőágyon nemcsak a vendégek érzik jól magukat, de ilyenekkel a szakemberek is hatékonyabban dolgozhatnak. Egy megfelelően kialakított munkaállomás növeli a termelékenységet, bőséges tárolóhelyet biztosít, mobil és rugalmas, és a tartós anyagok által könnyű tisztítani, karbantartani.

Egy minőségi szalonbútor jó befektetés. A tartós és minden kényelmet kielégítő prémium bútorok és berendezések nemcsak hosszú élettartamot garantálnak, de a vendégek elégedettségét is kivívják, így segítenek az ügyfélmegtartásban is. A szalonod az ügyfelekért van, őket szolgálja, így a berendezése ezek miatt is lényeges.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az Avon a kozmetikumok állatokon való tesztelése ellen küzd
  Jelentett a Henkel
  A L'Occitane féléves profitja 57 százalékkal csökkent
  Szempontok a szépségápolási termékek kiválasztásakor
  Férfiak és a szépségápolás
  Tudatosan vásárolunk kozmetikumokat
  Jöhetnek a vegán kozmetikumok
  Jelentősen nőtt a kozmetikai piac