Hírek
23088 hír az adatbázisban
Kék fülbevaló, mint a harmónia közvetítője (x)
Marketinginfo.hu - 2022-10-17 09:37
Egészségmarketing

Egy kék színű fülbevaló nyugalmat sugároz, amint rápillantunk, a végtelen égboltot juttatja eszünkbe.

Kék ékszer viselésével igazán egyedi stílust alakíthatunk ki, ez a szín ugyanis a nyugalmat és a harmóniát képviseli. Érdemes még több kék színű kiegészítőt beszerezni!

Kék fülbevalóval a szürke hétköznapok ellen

A színek nagymértékben befolyásolják a hangulatunkat, tulajdonképpen az egész napunkra hatással vannak. Gondolj csak bele, egy különlegesebb ékszerrel kezdve a napot sokkal vidámabban, élénkebben indul a reggel. Egy kék szín remek választás, hiszen elegáns, mutatós, és figyelemfelkeltő. A WEARING.hu fülbevalók kínálatából választhatsz például ezüst kék köves fülbevalót pave halo díszítéssel, ha valami különleges darabra vágysz. Sikkes, nőies ékszer, melyben a kék és ezüst kombinációja tökéletes összhangot alkot.

Viselj kéket üzleti megbeszélésen, randevúkon, biztos lehetsz benne, hogy még több figyelmet, és tekintetet vonz, mint egy hagyományos kiegészítő.

Megfelelő sminkkel még varázslatosabb megjelenést alakíthatsz ki! Amennyiben kék színű a szemed, érdemes egy picit más árnyalatát választanod, ezáltal nem oltják ki egymás hatását. Más szemszín esetében viszont remekül kiemeli a tekintetedet egy tengerkék vagy türkíz. Ezt fokozhatod még a hozzá passzoló szemhéjpúderrel.

A kék színhez kapcsolódó jelentések

A köztudatban a kék amolyan rideg szín, pedig a végtelen nyugalom és béke színe, elég csak elképzelni az égboltot vagy a tengert, azonnal érezhető a hatása. A kék számos árnyalata fellelhető, talán a legelterjedtebbek az azúrkék, világoskék, tengerkék, valamint az égszínkék fülbevalók.

Az őszi, téli időszakban egy kék kiegészítővel színt vihetünk a borongós mindennapokba. Nem beszélve arról, hogy egy tengerparti pihenés hangulatát idézi.

A kék a bölcsesség, a tudás jelentését közvetíti, viselőjét pedig extra erős kisugárzással ruházza fel. Nem is meglepő, hogy a kék magabiztossággal ajándékoz meg, hiszen nem csupán a nyugalom, a bölcsesség jelképe, hanem a szabadságé is. Bizonyára hallottad már, hogy a kék képes a lélek szintjéig elérni, mélyen megigézni másokat.

Viselj még több kéket!

Szeretnél kitűnni a tömegből? Meguntad a klasszikus fülbevalóidat? Itt az ideje, hogy megújítsd a kiegészítős fiókodat. Az élénkebb tekintet érdekében az alábbiakat fogadd meg!

Amennyiben kék a szemed, válaszd a kéknek egy más árnyalatát, például ezüsttel vegyítve, így kiemelheted a gyönyörű tekintetedet. Más szemszínnél viszont bármely kék ékszer ideális lehet, például barna szempárhoz remekül passzol egy kék smink is, az ékszer színvilágát követve.

Talán a legkülönlegesebbek a két szín kombinációjával készült ékszerek, mint ezüst és kék, akár a kék különféle árnyalatai együtt. Kísérletezz a színekkel, és újíts be néhány nem mindennapi kék fülbevalót!

A korábban nem viselt színek egészen megváltoztatják a kisugárzásod!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Zero waste ékszerek - ilyen van? (x)
  Szimbólumok: mutasd meg, ki vagy! (x)
  Megvásárolták a Tiffany ékszeripari vállalatot
  Mindig a menyasszonyi ruhához válasszunk ékszert!
  Nőtt a Tiffany negyedéves profitja
  Különleges designer kávékapszulaékszer-kollekció
  Ékszerkollekció az újrahasznosított aranyból
  Indiában bővül a Swarovski

További hírek ebben a kategóriában

Az elhízás lerövidíti a gyerekek...
A CBD olaj szervezetre gyakorolt...
Mit lehet kezdeni a letört fogga...
Hogyan jelzi a tested a szerelem...