Hírek
23088 hír az adatbázisban
Tudtad, hogy munkatársaid jó teljesítményéhez a gyomrukon át vezet az út? (x)
Marketinginfo.hu - 2022-10-12 12:10
Egészségmarketing

Üres tekintet, bágyadtság, gyengeség, koncentrációhiány: ezek mind az éhség tünetei. A korgó gyomor a legkisebb probléma, az legfeljebb kellemetlen.

Sokkal komolyabb gondot jelent, ha a kollégád ingerültté válik az üres gyomra miatt, illetve ha nem tud a feladatára összpontosítani.

Sok feladatkörben nem megoldható, hogy akkor csillapítsa az ember az éhségét, amikor szeretné, és a fél óra ebédszünet pontos betartása is alapkövetelmény. Ebből a cikkből kiderül, hogy hogyan tudod ösztönözni dolgozóidat, hogy a legjobb formájukat nyújtsák.

Reggelizz úgy, mint egy király!

Az nyilván mindenkinek a saját felelőssége és kompetenciája, hogy betartja-e a fenti bölcsességet. Sok felnőtt nem reggelizik otthon, mielőtt munkába indul, mert felkelés után nem érzi éhesnek magát.

Szervezhetsz céges reggeliket, hogy változtass ezen a rossz szokáson vagy élhetsz az Ordit.hu Cloud Canteen szolgáltatásával. Beszéljetek meg egy napot a héten, amikor mindenki be tud érni korábban és csemegézzetek a válogatott finomságokból. A frissen sült péksütemények, pogácsák illatának senki sem fog tudni ellenállni.

Hasonló bekészítést érdemes hosszabb megbeszélés idejére vagy továbbképzési napokra is igénybe venned, hogy ne ájuldozzanak a kollegák a leesett vércukorszint miatt, hanem elejétől a végéig aktívan tudjanak figyelni, részt venni a meetingen.

Meleg ebéd gombnyomásra

Az irodaházakban általában működik büfé vagy menza, ahol lehet vásárolni és elfogyasztani az ebédet. A nagyobb vállalatoknál ez azt jelenti, hogy 11:30 és 13:30 között kígyózó sorban állás van, ami az ebédidő jelentős részét elrabolja.

A fent említett kötöttebb szünetekkel rendelkező munkatársak esetében ez nemcsak hátrány, hanem stresszforrás is. Senki nem szeret tolakodni, vagy minden egyes alkalommal előre kéredzkedni, így mire sorra kerül, mindössze 10 - 15 perce marad az étkezésre.

Ennél sokkal kényelmesebb és előnyösebb, ha bevezeted a közösségi ebédrendelés lehetőségét. Az átvételi ponthoz való csatlakozás és az applikáció letöltése után számos étterem kínálatából rendelhetnek a kollégák tartalmas meleg ételt.

Érintésmentes csomagolás

A koronavírus-járvány pozitív hozadéka, hogy sokkal jobban figyelünk a higiéniára. Ez az ételkiszállítók esetében eddig is megvolt, azonban kiderült, hogy lehet ezt még fokozni. A sterilen lezárt műanyag doboz szatyorban átadva nem igazán környezetkímélő vagy éppen gusztusos látvány.

A fejlődésre nyitott cégek úgy ugrották meg ezt a feladatot, hogy futárjaik hőszigetelt dobozokban viszik ki az irodaházba az ételeket. Minden egyes rendelés külön lezárt papírzacskóban kap helyet, így még véletlenül sem kerülhet bele semmi szennyeződés.

Az ételek csomagolása egyszerű, praktikus és meghozza az étvágyat. A futárok időben érkeznek, így a rendelt finomság már fogyasztásra készen várja a gazdáját, mire elérkezik az ebédidő.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Munkahelyi ebéd körkép
  Az étterembe járók 83 százaléka igényli a jó minőségű kávét
  Ilyen a munkahelyi étkezési rutinunk
  Közös ebédre bíztat a MasterCard
  Étkezési szokások: ebéd helyett vacsorázunk

További hírek ebben a kategóriában

Az elhízás lerövidíti a gyerekek...
A CBD olaj szervezetre gyakorolt...
Mit lehet kezdeni a letört fogga...
Hogyan jelzi a tested a szerelem...