Hírek
22942 hír az adatbázisban
Ez a trendek hódítanak a fürdőszobában (x)
Marketinginfo.hu - 2022-10-12 10:00
PR

A fürdőszoba az első számú hely, amelyet a lakástulajdonosok szívesen átalakítanak.

Mivel ezek a helyiségek kisebbek, mint a konyhák, így könnyebb és gyorsabb a munka. Ha éppen felújítás előtt állsz, ezek a fürdőszoba trendek biztosan érdekelni fognak!

Japandi stílusú fürdőszobák

Bár lehet, hogy fél világra vannak egymástól, de Skandinávia és Japán egyaránt nagy hatással volt a lakberendezésre szerte a világon, és nem utolsó sorban igaz ez a fürdőszobákra is.

Mivel sok lakástulajdonos szeretne saját otthoni gyógyfürdőt létrehozni, ihletet meríthet a hagyományos Onsenekből, amelyek népszerű természetes meleg források és fürdőhelyek Japánban. A zen-szerű békét és nyugalmat kínáló japán hatású fürdőszobák ma már nagyon keresettek világszerte, nem véletlen, hogy egyre többen döntenek ilyen típusú fürdőszoba mellett.

Szerezz be minden vízszerelési anyagot a Mentool.hu honlapjáról, amelyre csak szükséged lehet a fürdőszobád átalakításához!

Nyitott terek, nyugalmat árasztó összhang

Ennek az új, belső fúziónak a létrehozásához néhány kulcsfontosságú elemet figyelembe kell vennünk. A forma és a funkció elengedhetetlen az új Japandi tér tervezésekor. A Japandi fürdőszoba kialakításához a következő hat kulcselemre van szükség:
 
  • Pazar textúrák
  • Szolid világítás
  • Minimális kiegészítők
  • Természetes anyagok, különösen rusztikus elemek
  • Földszínű színpaletta
  • Tiszta és áttekinthető kialakítás


Amikor a fürdőszoba elrendezéséről van szó, törekedj a minimalizmusra és a nyitottság elérésére! Ez különösen vonatkozik a zuhanyzóra, ezért próbáljuk kerülni a burkolatokat, és üdvözöljük a küszöb nélküli zuhanyzókat vagy bármilyen keret nélküli szerkezetet! Ez több hely illúzióját kelti, és elkerüli a "ketrecbe zártság" érzését.

Funkcionalitás

A japán stílusú szobák lényege a funkcionalitás. A helyiségben nem lehet semmi olyan, ami ne szolgálna célt, ami segít megőrizni a szoba esztétikáját. Ez egy olyan tulajdonság, amely különösen jól illik a fürdőszobákhoz, mivel a legtöbb átlagos fürdőszoba kis hellyel rendelkezik, amely nagyon gyorsan zsúfolttá válhat.

Noha ez elvileg nagyszerű ötlet, nehéz lehet minimalizálni a zsúfolt munkalapokat, a zuhanypadlón szétszórt tusfürdős flakonokat, vagy a sarokban gyorsan felhalmozódó mosószereket. A zsúfoltság látszatának csökkentése érdekében válasszunk egységes, semleges színsémának megfelelő szekrényt, amely elrejti az összes használati tárgyat!

A kiegészítők minimális mennyiségben tartása létfontosságú a Japandi dizájnjában, és a túlzott stílus tönkreteheti a nyugalom érzetét, amiért olyan keményen dolgozunk. Néhány zöld növény, és egy-egy pihe-puha törölköző igazán otthonossá teheti a helyiséget, ám ne vigyük ezt túlzásba!

Látogass el a Mentool.hu honlapjára, ahol rengeteg nagyszerű és hasznos eszközt szerezhetsz be, amely fürdőszoba felújításához jól jöhet!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Amit az előszoba sugall a lakás belteréről (x)
  Csempéssz luxust a fürdőszobába! (x)
  Milyen bútor kerüljön a fürdőszobába? (x)
  Így érdemes kiválasztani a fürdőszobába szánt lámpákat (x)
  Körkádat vásárolnál? Segítünk a választásban! (x)
  Indul a SPAR új hűségakciója
  ESPRIT tendert nyert az Extreme