Hírek
22945 hír az adatbázisban
Fejleszd a gyermeked kreativitását számfestő készletekkel! (x)
Marketinginfo.hu - 2022-09-21 09:23
PR

Hallottad már a "számok alapján történő festés" kifejezést? Ez pontosan az, aminek hangzik: egyszerű művészi technika a festmények elkészítéséhez egy előre megtervezett számrendszer követésével.

Minden színhez hozzá van rendelve egy szám, így a számnak megfelelő színeket kell kitölteni, amíg a végső kép ki nem rajzolódik.

Oktató tevékenység, ami szórakoztató és izgalmas is egyben

Ha olyan tevékenységet próbálsz találni, amivel élvezetessé teheted a gyermeked tanulási és szórakozási rutinját otthon, akkor a Kreactivity Webáruház számfestő készletei jelentik a választ számodra. Eközben az elfoglaltság közben ugyanis a gyerkőcök folyamatosan, játszva fejlődnek.

Ebből a cikkből megtudhatod, milyen előnyökkel jár, ha számfestést beépíted a gyermeked tevékenységei közé - akár a virtuális tanulási gyakorlatok részeként, akár egyszerűen azért, hogy szórakoztatóvá tedd a napját.

Számfestés előnyei a gyermeked számára

A számokkal történő festés egy hasznos eszköz az önkifejezéshez és a gyerekek mentális aktivitásának megőrzéséhez, miközben otthon töltik napjaikat. Ezenkívül az a jó benne, hogy nem kell szakértőnek lenniük ahhoz, hogy élvezzék a festést.

Könnyen használható

Mivel minden készen áll a használatra, a gyerekeknek nem kell összekeverniük a festékeket, nem kell körvonalakat készíteniük, vagy kitalálniuk, hogy milyen színeket használjanak. Egyszerűen össze kell hangolniuk a festék színeit egy számmal, és íme - egy gyönyörű festmény kezd formát ölteni! Válassz mesei motívumos számfestőt!

Remek módja annak, hogy kis időre lekösd

A vászon méretétől függően használhatod ezeket a mesés számfestő készleteket arra is, hogy a gyerekeket néhány órán keresztül szórakoztassák. Ez rendkívül hasznos a Covid-19 miatti karanténok és az online oktatás idején, különösen azért, mert a gyerek könnyen unatkoznak otthon.

Segíti a fontos készségek fejlesztését

Mivel a számokkal történő festékkel való munka során a triviális részletekre kell koncentrálniuk, nagyban segíti a gyerekek koncentrációját, türelmét és az utasítások követésének képességét.

Sok választási lehetőség akad a festéshez

A számfestő készletek hirtelen megnövekedett népszerűsége miatt ma nagyon sok készlet érhető el a piacon. Tehát, ha a gyermeked egy mese helyett inkább egy csini bocit festene le, akkor érdemes inkább a Kreactivity Webáruház állatos számfestői között kutakodnod.

A saját fotó alapján készült készletekkel pedig még személyesebbé teheted ezt az élményt. Legyen szó egy szelfiről vagy a kutyusáról készült kedvenc fotójáról: bármilyen saját kép számfestő készletté alakítható.

Összegezve

A gyerekek szeretnek a kezükkel dolgozni, és a számfestő készletek segítségével órákon át tudnak művészkedni. Tekintettel arra, hogy ennek a tevékenységnek nincsenek korlátai az életkor szempontjából, még az is előfordulhat, hogy a kicsivel együtt élvezed majd a festési folyamatot - ami remek alkalmat jelenthet a hozzád való kötődésének megerősítésére.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Így fejlesztheted hatékonyan a gyermek kreativitását! (x)
  Díjazták a magyar kreativitást
  Kreativitás a hirdetésekben
  Kutatás: Mennyire kreatívak a magyar ügynökségek?
  Továbbra is hasznos a kreativitás
  Barátkozik-e a kreativitás és a hatékonyság?
  Kreativitás: az új gazdaság hajtóereje

További hírek ebben a kategóriában

Fokozza otthona kényelmét redőny...
A rejtőzködő ellenség: milyen él...
2023-ban is folytatja fejlesztés...
Mindig válasszunk megfelelő csis...