Hírek
23360 hír az adatbázisban
Asztali gépet vásárolnál? (x)
Marketinginfo.hu - 2022-09-12 11:18
Digitális

Egyre jobban teret nyertek az okostelefonok, és szinte alig akad olyan tevékenység, amit ne lehetne elvégezni egy teljesen átlagos okostelefonnal.

Azért nem lehet elvitatni, hogy az asztali gépeknek megvan a maga létjogosultsága.

Egyre többen dolgoznak otthonról, természetesen számítógépet igényel a munkájuk, így nem csoda, ha komplett munkaállomást szeretnének kialakítani önmaguknak. Persze a laptop is hasznos tud lenni, de sokan jobban szeretnek inkább asztali számítógépről dolgozni, és szerencsére ők sem maradnak kedvező ajánlatok nélkül,

Te is hasonló cipőben jársz? Asztali gépet keresel, de elvesztél a nagy elektronikai cikkeket árusító üzletek kínálatában? Számolod, hogy melyikkel járnál jobban? Olvasd tovább a cikkünket, és megtudhatod!

Légy takarékos!

Senki sem szeret túl sokat költeni, így talán te magad sem vagy a saját pénztárcád ellensége, így ajánljuk figyelmedbe a Laptopland.hu használt személyi számítógépeit - természetesen az eredeti ár töredékéért.

A mai világban a mocskos anyagiak egészen sok mindent meghatároznak, épp ezért, ha még csak most vágsz bele egy-egy üzletbe, akkor fokozottan érdemes odafigyelni arra, hogy mire és mennyit költesz. Miért vásárolnál jóval drágábban munkaeszközöket, ha sokkal olcsóbban is megkaphatod? Akár kezdő, akár gyakorló vállalkozó vagy, akár a tanulmányaidhoz keresel asztali gépet, mindenképpen jól jársz, ha nem vadonatúj számítógépet vásárolsz, hiszen rengeteg pénzt megspórolhatsz.

Természetesen azzal a döntéssel, hogy használt gépet vásárolsz, nemcsak a pénztárcádat kíméled meg, hanem a Földet is, hiszen eggyel kevesebb elektronikai cikk kerül elégetésre vagy egy hulladéktelep hegyére.

Vásárolj minőséget használtan is!

A Lenovo roppant népszerű márka az elektronikai cikkek terén, különösen azóta, amióta az IBM PC részlegével összevonásra került. Így aztán a megszokott magas minőséget kapja az, aki Lenovo asztali gép vásárlására adja a fejét.

Új termékként roppant hosszú élettartammal és nagy teljesítménnyel rendelkeznek, de szerencsére nincs ez másként a használt Lenovo PC-k esetében sem, hiszen a Laptopland.hu csapata alaposan átnézi a hozzá kerülő PC-ket, az esetleges problémákat diagnosztizálja, a gépeket megjavítja, és hosszas tesztelés után kerül ki a polcra az újszerű használt PC.

Hogy mennyire végeznek minőségi munkát, azt mi sem bizonyítja jobban, mint a minimum két évnyi garancia, amelyet az általuk forgalmazott használt számítógépekre vállalnak.

Vidd be a business class minőséget az otthonodba!

Szerencsére ahhoz, hogy valódi irodai minőségű géphez juss, nem kell milliomosnak lenned, ma már használtan is hozzájuthatsz olyan gépekhez, amelyek előzőleg akár multicégek alkalmazottait szolgálták ki, akik valljuk be, nagyon jól tudnak gépeket választani, hiszen a hatékony munkavégzés számukra elengedhetetlen!

Dolgozz és tanulj te is business class minőségben!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Mi mindenre jelenthet megoldást egy használt számítógép? (x)
  Beszéljünk a mindenre (is) használható prémium számítógépekről! (x)
  A magyar álláspiacot már az okostelefonok dominálják
  Egy hasznos társ a mindennapokban
  Csökkent a PC-k eladása
  Kiszorítják a kisebb PC-márkákat a nagyok
  A mobilhirdetések a PC-s vásárlásokra is hatással vannak
  Megállt a PC-eladások csökkenése

További hírek ebben a kategóriában

Így találd meg a tökéletes domai...
Női példaképeket keres az IVSZ é...
Lezárult ’Az Év Honlapja&#...
Mikulás ajándék kisvállalkozókna...