Hírek
23416 hír az adatbázisban
Különleges fényképnyomtatási technológia
Marketinginfo.hu - 2022-09-12 09:52
Design

Legyen szó az egyik kedvenc fotódról a nappali falán, a családi portrék gyűjteményéről az előszobában vagy egy gondosan összeállított kollázsról, semmi sem jobb, mint egy kiváló minőségű vászonkép lenyomat.

Lenyomat, amellyel minden nap átélheted az emlékeidet.

Röviden a vászonképekről

A vászonkép nem tévesztendő össze a vászon festménnyel, hiszen ez egy különleges plotter nyomtatóval vászonra nyomtatott kép. A nyomtatás után a vászon ráfeszítésre kerül egy keretre, mely vászon kenderrel készült erős és tartós anyag. Így a végeredmény is garantáltan hosszú ideig megőrzi minőségét!

Rendelj egyedi vászonképeket a Vászonkép Szalon honlapjáról, és díszítsd otthonod ezzel a különleges, személyre szabható fali dekorációval!

A vászon típusai és választási lehetőségei könnyen eltérnek a fal helyétől és elrendezésétől függően. Az egydarabos vászonképek nagyszerű választásnak bizonyulnak nagyméretű vagy kisebb terek számára, ahol egynél több vászonnyomat zsúfoltnak tűnne.

Ha nagyobb falfelülettel rendelkezünk, vagy bőven van hely a vászonképek elhelyezésére, érdemes többdarabos elrendezést létrehozni. Akár 2, 3 vagy akár 10 vászonnyomatot használunk, gyönyörű elrendezést készíthetünk, amely bármilyen helyre illeszkedik.

Mi a különbség a hagyományos képkeretek és a vászonképek között?

A modern dekorációban gyakori a vászonképek és a keretes fotók keverése. A bekeretezett képek beleolvadnak a szoba általános dekorációjába azáltal, hogy összekapcsolják a színsémát a kerettel. A választott kerettípussal megváltoztatják a fénykép vagy műalkotás hangulatát is.

Az egyszerű fekete kerettel a fókusz a műalkotáson vagy fotón marad. De a stilizáltabb keretek, például a kortárs vagy a hagyományos keretek kiemelik a fotó karakterét. A keretek kiválasztásakor a bútorok és a szoba dekorációja fontos a kohézió megőrzése érdekében.

Ehhez képest a vászonnyomatok sokoldalúbb megközelítést biztosítanak a fal díszítésekor. Sokkal kevesebb átgondolással adhatjuk hozzá őket, mivel a keret nélküli szegélyek bármilyen stílushoz alkalmazkodnak. Az élénk színek új fókuszpontokat hoznak létre, amelyek élénkítik a díszített helyiséget.

Milyen méretű és tájolású vászonképek léteznek?

A négyzet alakú vászonképek a nyomat mindkét oldalán azonos hosszúságúak. Ez a nyomatforma tökéletes falon lévő rácsos elrendezés létrehozásához és több vászon használatához.

A téglalap alakú vászonnyomatok közé tartoznak azok a nyomatok, amikor a vászon két oldala hosszabb vagy rövidebb, mint a másik kettő. Ezek a nyomatok kiválóan alkalmasak olyan falakra, ahol egyenlőtlen a hely függőlegesen vagy vízszintesen, vagy hézagok kitöltésére aszimmetrikus elrendezésben. Természetesen akár egyedi méretet is kérhetünk, amennyiben a fotó olyan speciális paraméterekkel rendelkezik, hogy az különleges keretet igényel.

Böngészd végig a Vászonkép Szalon honlapját, és rendelj csodás vászonképeket otthonodba!

(x)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Lenyűgöző munkahelyi életképeket szeretnél, de nem vagy profi fotós? Semmi gond, segítünk! (x)
  A magyarok többsége nem tart a gépek forradalmától
  Hagyj fel az ócska képkeretekkel, és válassz igazán modern fotófalat! (x)
  Hogyan zajlik egy fényképes tok tervezése és gyártása?
  2018 TIPA díjak: hat elismerés a Canon számára
  A fényképezőgép-piac átalakulása
  30 éves a Canon EOS rendszere
  Fesztiválfotósokat toboroz a Heineken
  Epson: nyomtatott portrék rászoruló családokról
  Vizuális ételrendelő gyűjtőportál indult

További hírek ebben a kategóriában

Milyen a tökéletes alap egy make...
3D szobrok – térlátás és k...
Varródobozok és varrókosarak a h...
Ma már nem ciki művirág csokorra...