Hírek
23416 hír az adatbázisban
Tippek a kerti garnitúra vásárlásához (x)
Marketinginfo.hu - 2022-08-22 09:01
PR

A kerti bútorok kiválasztásának ismerete túlmutat az egyszerű napozóágyakon, a laza babzsákokon és az asztalokon.

Ezek ugyan mind nagyon jók, ha senkivel nem szeretnél osztozni a kerteden. Amennyiben viszont a szórakozás szerepel a nyári terveid között, és szeretnéd a családodat és a barátaidat is vendégül látni, akkor nem árt jobban megválogatnod a kerti bútoraidat.

Csatlakozz hozzánk egy kerti túrára, hogy megtudd, mit is érdemes megfontolni az új bútorok megválasztásánál, az elhelyezésüktől kezdve a funkcionalitáson és a kényelmen át a stílusig, valamint a tárolási követelményekig, és meríts ihletet a saját szabadtéri oázisod berendezéséhez!

Elő a mérőszalaggal!

A legeslegelső lépés, hogy megméred a rendelkezésre álló teret, és alaposan átgondolod, hogy mennyit szeretnél berendezni belőle. Akár egy szűkösebb erkéllyel vagy egy tágasabb kerttel rendelkezel, a mömax kerti garnitúráival mindkét esetben a szabad hely igazán hatékonyan kihasználható, és emellett még remekül párosíthatók sokoldalú, többféle magasságú asztalokkal is.

Extra tipp: érdemes szabad helyet hagyni a kerti tartozékoknak is, mint például a virágtartók és a lámpások.

Kis területekre is alkalmas

Ha a házhoz tartozó kültér kicsi, még akkor sem kell pánikba esni, hiszen nagyon sok mindent megtehetsz, hogy a legtöbbet hozd ki belőle. Néhány okos, kompakt bútor segít maximalizálni a kertedben rejlő lehetőségeket, és létrehozni a saját városi menedékedet.

Egy kisebb erkélyhez például az összecsukható fém bisztró szettek remek opciónak bizonyulnak. Válassz belőlük egy merész, fényes árnyalatot, ami azonnal feldobja és személyessé varázsolja az unalmas teret.

Megfelelő anyag

Anyag tekintetében is számos lehetőség áll rendelkezésre, a számodra megfelelőt pedig a stílus, a szilárdság és a költségvetés határozza meg. A rattan az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb opció, de természetesen semmi sem zárja ki azt, hogy fát vagy műanyagot válassz.

Étkezés vagy pihenés?

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy a kertedben van-e olyan hely, ahol szívesen leülnél egy gyors kávéra munka előtt vagy egy pohár borra napnyugtakor? Csak egy kényelmes helyet szeretnél, ahol tudsz a családdal pihenni, vagy vacsorát, grillezést és kifinomultabb étkezéseket is tervezel?

A kültéri bútorok kínálatában mindkettő lehetőség fellelhető, de mindenképpen vázold fel az elképzeléseidet arról, hogy mit szeretnél, mielőtt százezreket költenél arra, amire nem kellene.

Tárolási lehetőségek

Attól függően, hogy milyen kerti szettet választasz az otthonodba, előfordulhat, hogy egész évben kint hagyhatod őket, bár érdemes letakarni egy ponyvával vagy ruhával, hogy megvédd az időjárás viszontagságaitól. Egyes kiviteleket azonban zárt helyen kell tárolni, ezért a vásárlásnál a rendelkezésre álló tárolóhelyet mindenképpen tartsd szem előtt.

Élvezd az új kertedet!

Most, hogy kiválasztottad a tökéletes kerti garnitúrát, dőlj hátra és lazíts. Élvezd a nyár hátralévő részét, és remélhetőleg a jó időt is az álmaid kültéri szettjével!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hogyan válasszon kültéri asztalt? (x)
  Az ültető hasznossága a kertben (x)
  Miért késő ősszel állj neki a felülvetésnek? (x)
  Ezeket a dolgokat érdemes mérlegelni, mielőtt kerti bútort vásárolunk (x)
  Letisztult bútorok a harmonikus konyháért (x)
  Milyen bútor kerüljön a fürdőszobába? (x)
  Négy oktatási intézmény nyert az MVM okosbútor-pályázatán
  Újrahasznosított reklámponyvából készült bútorok
  Designer iroda a budai villamos remíz helyén
  Kétszámjegyű növekedésre számít az RS Bútoráruház
  Elkészültek a jövő strandbútorainak tervei

További hírek ebben a kategóriában

Korszerű klímatechnika – h...
Időtálló, gyönyörű kerítés WPC-b...
Közeleg a nyár, milyen árnyékoló...
Miért érdemes luxusapartmanházba...