Hírek
23446 hír az adatbázisban
Kreatív ötletek a karácsonyi világításhoz (x)
Marketinginfo.hu - 2022-08-15 09:56
Design

A világítások szerves részét képezik a karácsonyi dekorációnak, főleg kültéren aratnak nagy sikereket.

Mai cikkünkben adunk pár ötletet, hogy hogyan érdemes Neked is feldíszíteni velük a lakókörnyezetedet. Ha érdekel a téma és éppen bevásárlás előtt állsz, akkor tarts velünk!

Díszítsd fel az ajtót!

Nagyon jó érzés arra hazaérni a téli estéken, hogyha színpompás bejárat fogad minket. Ezt nagyszerűen megoldhatjuk egy girlanddal, mely tökéletesen fog illeszkedni ebbe a pozícióba. Választhatsz akár egyszínű zöldet, de kapható havas hatású, illetve termésekkel, tobozokkal ékesített megoldás is. Nézz körül a Deconline.hu karácsonyi világítás kínálatában, ahol széles választékban találsz dekorelemeket erre a célra.

Így akár az egyszerűbb, akár a mintásabb darabokat kedveled, mindenképpen megtalálod a kedvedre valót. Természetesen nem muszáj ezen a szinten leragadnod. A girlandot kiegészítheted még gömbökkel, illetve egyéb díszítőelemekkel is.

Szeretnél beszerezni egy ilyen terméket? A girlandok rögzítését többféleképpen is meg tudod oldani. Használhatsz például öntapadós kampókat, de fixen rögzített változatot is.

Ha esetleg a teraszodon, vagy a kertedben bárhol vannak oszlopok, akkor ezeket se hagyd ki a sorból. Rendkívül jól mutat rajtuk ugyanis egy körbetekert fényfüzér. Ezenfelül ötletes, és látványos megoldás is egyben.

Használd ki a növényekben rejlő lehetőséget!

Amennyiben kertes házban élsz biztosan vannak az udvarodon bokrok, esetleg tuják. Ha egy kicsit szabadjára engeded a fantáziádat, akkor rájössz, hogy ezekben is rejlik dekorációs lehetőség.

Csodálatos kültéri fényfüzéreket tehetsz rájuk, melyekkel igazi fényáradatban úsztathatod a kertedet. Tökéletes megoldás erre a helyzetre a fényháló, mellyel teljesen beboríthatod a növényeket. Így pedig az egész családnak nagyobb kedve lesz majd több időt tölteni a szabadban a téli hidegben is.

Az ereszcsatorna esetleg eszedbe jutott? Ha dekorációról van szó, akkor kevesen szoktunk a ház ezen részére gondolni, azonban mégis rejt magában némi potenciált. Tehetünk rá hidegfehér, illetve melegfehér fényfüzért, de ha extrábbra vágyunk, akkor jégcsapos megoldást is választhatunk.

Ennek a felhelyezését a legegyszerűbben csatornacsipesszel tudjuk megoldani. Ha ezt a díszítési módot választjuk, akkor egy valódi mézeskalács házikót varázsolhatunk otthonunkból, ami biztosan tetszeni fog a gyerekeknek, illetve a szomszédoknak is.

Extrább dekorok

Lehetőséged van kicsit extravagánsabb világítóberendezések elhelyezésére is udvarodban. Ilyen lehet többek között a cukorpálca alakú lámpa, mely szintén egy remek, esztétikus választás. Ha esetleg van a kertedben járda, akkor annak a széleit tökéletesen meg tudod világítani ilyen módon.

Hogyha nemcsak az út szélét, hanem egyéb más helyeket is szeretnél kivilágítani, akkor tökéletes választások lesznek a lámpások. Ezeket a kert bármely pontján elhelyezheted, és élvezheted az általuk nyújtott fényhatást.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Kevesebbet költünk, de többet rendelünk online, karácsony előtt
  Idén olcsóbb termékek kerülhetnek a karácsonyfa alá
  Idén karácsonykor is pörög a játékpiac
  Így válaszd ki a tökéletes mennyezeti LED csillárodat! (x)
  Ismerkedjen meg a LED világítás számtalan előnyével! (x)
  Napelemes világítások (x)
  LED növényvilágító lámpák sorozatgyártását kezdte el a szegedi Ledium
  A DMX címezhető LED szalagok bemutatása (x)
  Állandó fényforrás LED tablóval
  Együtt világít az E.ON és a Tungsram
  Közvilágítási oszlopok hasznosítása

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan legyen a kis lakás is diz...
Milyen a tökéletes alap egy make...
3D szobrok – térlátás és k...
Varródobozok és varrókosarak a h...