Hírek
23268 hír az adatbázisban
Válasszuk ki a nappalink központi részét úgy, mint egy profi! (x)
Marketinginfo.hu - 2022-07-20 13:46
PR

A végtelen választékok korszakában, az ideális kanapé megtalálásakor is végtelen számú opció áll rendelkezésünkre.

Azt gondolhatjuk, hogy pontosan tudjuk, mit akarunk, de ha egyszer belépünk egy boltba, vagy böngésszük a Kanape.net webáruház bútorait, a stílusok, formák és testreszabási alternatívák elsöprőek lehetnek.

Takarítsunk meg tehát időt, pénzt és a potenciális vásárlói lelkiismeretfurdalásunkat, és használjuk az alábbi tippeket, hogy világos képet kapjunk arról, mit szeretnénk, és mire van szükségünk, mielőtt elkezdjük a "vadászatot."

A szoba mérete


Nincs rosszabb, mint olyan bútorokat vásárolni, amelyek nem férnek el a kigondolt helyen, tehát mielőtt bármit is tennénk a legfontosabb, hogy mérjünk.

Fontos, hogy megjegyezzük mind a szélességet, mind a mélységet. Az utóbbi főleg akkor bír nagy jelentőséggel, ha kisebb szobába vásárolunk. Továbbá érdemes figyelembe venni a kanapé magasságát is, különösen, ha a helyiségben radiátorok vagy polcok vannak.

Úgy tudunk megbizonyosodni arról, hogy a kanapé elfér-e a szobában, ha papírból kivágjuk a formáját, és elhelyezzük a padlón. Ez lehetővé teszi, hogy ellenőrizzük, van-e elég hely a könnyű körbejárásához, vagy elegendő helyet hagytunk-e a polcoknak, radiátoroknak és egyéb bútoroknak, valamint a szekrények, ajtók és ablakok kinyitásának.

Stílus

Fontos, hogy legyen elképzelésünk arról, milyen stílusú kanapét vásárolunk. Az enteriőrünk hagyományosabb vagy modernebb? A kidolgozottabb vagy az egyszerűbb, letisztultabb formákat kedveljük?

Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy melyik stílust is szeretnénk, akkor maradjunk az áramvonalas kanapé mellett. Tehát semmi túlzott kidolgozás vagy bármilyen túlságosan elkülönülő jellemző.

Ha semleges ülőalkalmatosság mellett tesszük le a voksunkat, akkor az sokkal sokoldalúbb választás lesz. Mivel ha később úgy döntünk, hogy megváltoztatjuk az otthonunk belső kialakítását, akkor ezzel együtt nem lesz szükségszerű a kanapé lecserélése is.

Gondoljunk az életmódunkra!

Mivel a kanapék nagyobb összegű befektetést jelentenek, a legtöbb vásárló azt tervezi, hogy legalább 10 évig nem cseréli le őket. Ezért fontos előre látni, hogyan változhat az életmódunk, és olyasmit kell vásárolni, ami alkalmazkodik hozzánk.

A rugalmas, moduláris ülőgarnitúránkból például kétüléses változat, sőt akár egy fekhely is lehet az éjszakázó vendégeink számára.

Végső gondolatok

A kanapé kiválasztása kissé bonyolult lehet. A megfelelő darab megtalálásához olyan alapvető tényezőket kell megvizsgálnunk, mint a méret, stílus, kényelem és tartósság.

Egy nagy család számára választhatunk kortárs vagy hagyományos stílust térfogattal, kényelemmel. Vendégfogadáshoz pedig keressünk kortárs vagy modern stílust letisztult dizájnnal és kifinomult sziluettel.

Vagy ha kétségeink vannak, válasszuk a könnyebb utat, és keressük a Kanape.net szakembereit, akik sok éves tapasztalattal rendelkeznek a minőség, a funkcionalitás és a stílus terén.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Milyen kerti kanapét érdemes választani a teraszra? (x)
  Kanapéárak a realitás talaján (x)
  Kanapé két személyre (x)
  Egy asztalhoz ülteti a szomszédokat az IKEA

További hírek ebben a kategóriában

Díjazták a kreatív tanárokat
Hogyan lesz sikeres a pergetés w...
A germicidlámpás berendezések ha...
Marketing Diamond Awards 2023