Hírek
23195 hír az adatbázisban
Társasok baráti társaságoknak (x)
Marketinginfo.hu - 2022-07-20 09:25
PR

Mi dobhatna fel jobban egy házibulit, egy kerti partit vagy egy lakásavatót, mint egy partitársasjáték?

Számos olyan társas áll rendelkezésre, amely közelebb hozza egymáshoz a baráti társaságok tagjait és felfokozza a hangulatot. Mi lenne, ha azt mondanánk, néhány pikáns társasjáték is képes betölteni ezt a szerepet? Jelen cikkünkben összegyűjtöttünk néhány ilyet!

A legtöbben a Szexaruhaz.hu Szexshop társasjáték választékát böngészve azt gondolják, ezek mindegyike pároknak szól. Ez azonban nem így van. A nyári időszakban előkerülnek a lenge miniruhák, gyakoriak a medencés partik, az esti italozások, sörözgetések, a hangulat fokozására pedig választhatunk néhány pikáns társast is. Az alábbiak nemcsak párban, de baráti társaságok tagjaként is játszhatók.

Buliszerviz

A Buliszerviz egy felnőtteknek szánt társasjáték, így 18 éves kortól lehet vele játszani. Ahogy a nevéből is következik, egy valódi partibeindító játék, amely nem nélkülözi a vicces feladatokat. Előadói képességeteket is megcsillanthatjátok benne, hogy aztán a győztes összegyűjtse a nyeréshez szükséges buli dollárt. Éneklés, mutogatás, vetkőzés, párbaj és véget nem érő szórakozás - ezt adja a Buliszerviz!

WTF

Hogy a játékosság mellett a humor is kiemelt szerepet kapjon a játékotokban, válasszátok a WTF nevű társast! A játékban rengeteg kérdést tehettek fel egymásnak, amelyek között vannak teljesen átlagosak, ártalmatlanok is, ugyanakkor zavarba ejtő, intim kérdésekből sincs hiány. A játék nem kizárólag a szexre épít, a logikai ismereteket és a műveltséget is teszteli.

Activity Club Edition

A méltán népszerű Activity felnőtteknek szánt változata, a Club Edition izgalmas pillanatokat és sok nevetést tartogat. Az erotikus verzióban a megszokotthoz hasonlóan mutogatni, rajzolni, valamint körülírni kell a szavakat, ezek a fogalmak azonban szexuális jelentéssel bírnak, valamint gyakoriak a szlengek is. A sürgetést a játékhoz mellékelt időmérő garantálja.

Hátsó gondolatok

A magyar nyelv rendkívül fantáziadús és különleges, erre épít a Hátsó gondolatok társasjáték is, amely félig-meddig szextársasjátéknak tekinthető. A játék során rejtvényeket kell megfejteni, az erre szolgáló segítségek, leírások mind bővelkednek erotikában és pikáns jellemzőkben. Ha szeretnétek megdolgoztatni az agyatokat és alkalmazni a kreativitásotokat, ezt a játékot imádni fogjátok!

Páros játszma

Ezt a játékot egy és több pár is játszhatja együtt, egyfajta vetélkedő, amely során mindent, de tényleg mindent kideríthettek egymásról. A kérdések provokatívak, kreatívak: megfelelő friss pároknak és összeszokott társaságoknak is.

Jizz Drinking

A Jizz Drinking egy ivós játék, amely némi erotikával fűszerezett, tulajdonképpen egy ivós szextársas. Érdemes kipróbálni, hiszen ha ezzel játszotok, mókában és kacagásban, na meg persze italozásban nem lesz hiány!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az Arena Plaza legfrissebb kutatása
  A Durex kutatás
  Miért hirdet a Diesel egy szexoldalon?
  Sikeres Japánban a Dove kampánya
  Online filmekkel kampányol a Durex
  A szexnél is fontosabb a mobil?

További hírek ebben a kategóriában

Ezért érdemes etetőhajót vásárol...
Itt a megoldás, ha megbízható ka...
Innovatív ajándékötlet férfiak r...
Minden, amit a bútorfelújításról...