Hírek
23360 hír az adatbázisban
A reptéri parkolótól már sima ügy a nyaralás (x)
Marketinginfo.hu - 2022-07-11 10:44
PR

Amikor egy nagyobb család útnak indul, az mindig nagy felfordulással jár, pláne, ha nyaralásról van szó.

A reptéri parkolóba való megérkezés mindig egy kritikus pontja az időmenedzsmentnek, de onnan a transzferjárat már gond nélkül célba juttat minket.

Gyerekkel még a reptéri parkolóig is kihívás eljutni

Egy négy- vagy öttagú családot kordában tartani korántsem olyan egyszerű feladat, mint azt sokan annak hiszik. Különösen igaz ez arra az esetre, amikor nyaralni indul a család. A rengeteg előkészület pedig csak egy kis ízelítője annak, ami az utazás egésze alatt vár a szülőkre. Éppen ezért olyan fontos a megfelelő szervezés. A repülőjegy- és szállásfoglaláson túl, ilyen esetekben mindig gondolni kell a parkoló foglalására is.

A Reptéri Parkoló Centrum transzfer és reptéri parkolás szolgáltatása már az utazás megkezdése előtt lefoglalható egy online felületen keresztül, így biztosak lehetünk abban, hogy van hova tenni a távollét alatt a gépjárművet és az jó kezekben is lesz. A gyerekekkel éppen elég az otthonunktól eddig eljutni, és a rutinos szülők hagynak is egy kis tartalék időt arra az esetre, ha bármilyen rendkívüli esemény történne.

Innen már sínen vagyunk!

A parkolóhoz érve egy rövid adminisztrációt követően kézhez is kapjuk a parkolókártyánkat és az autónkat is perceken belül ott hagyhatjuk a kijelölt helyen. Ezután nincs más dolgunk, mint a csomagjainkat áthelyezni a transzferjáratra. A nagy családosok legnagyobb örömére ez általában egy kilencszemélyes kisbuszt takar, így az egység megbontása nélkül, egy fuvarral juthatnak el a reptérre. A transzferbuszok klimatizáltak, így a rekkenő hőségben sem kell a kisgyermekeknek szenvedniünk, kellemes hőmérsékleten utazhatnak, felesleges szenvedés nélkül. Egy ilyen út megközelítőleg 15-20 percet vesz igénybe, ezidő alatt pedig az utazás kellően leköti a lurkók figyelmét.

Ha későn indul a járatunk, akkor érdemes olyan parkolót választani, amelyik este 10 után nem számítja fel az adott napot, illetve a a díj tartalmazza a transzfert is.

Édes otthon!

Bármennyire is elvonják a gyermekek a figyelmünket, nagyon fontos, hogy érkezéskor már a terminál elhagyása után érdemes tárcsázni a parkolókártyán megadott telefonszámot, így a transzferbusz pár percen belül a repülőtérre érkezik és visszaszállít minket a reptéri parkolóba.
A fizetés után máris birtokba vehetjük a saját autónkat és indulhatunk is haza.

A családi vakáció általában mindenkit hosszú időre elegendő élménnyel tölt fel. Érdemes tehát belevágni és időben elkezdeni az előkészületeket, hogy az utazás a lehető leggondtalanabb legyen. A nagyobb gyerkőcök már nagyon sok mindenben tudnak segíteni, és a csomagolást is meg tudják egyedül oldani. A kisebbeknek persze még kell segíteni, de a legtöbb esetben a nehézségek a reptéri parkoló után köddé válnak, hiszen az azt követő buszozás és repülős utazás már annyira leköti az apróságok figyelmét, hogy mi is hátradőlve élvezhetjük a pihenést.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Nekem a Balaton… (x)
  Milyen programokon vegyél részt a nyaralás alatt? (x)
  A magyarok több mint 60 százaléka tervez nyaralást az idén
  A szabadság után állnak fel a legtöbben a munkahelyükről
  Több pénz jut idén nyaralásra egy felmérés szerint
  Átlagosan 194 ezer forintot költenek nyaralásra a magyarok
  Egyre többen fordulnak az utazásközvetítőkhöz
  Nyaralás és a lakásfelújítás mindenek előtt

További hírek ebben a kategóriában

Hang- és hőszigetelés egyetlen l...
A kardántengely pontos beállítás...
Hívd segítségül a hajfesték-eltá...
Együttműködési megállapodást köt...