Hírek
23447 hír az adatbázisban
Milyen kerti kanapét érdemes választani a teraszra? (x)
Marketinginfo.hu - 2022-06-20 09:59
PR

Sokszor felmerül a kérdés az emberekben, hogy vajon melyik kerti kanapé lenne a legjobb választás kültérre.

Nem véletlen, hiszen a rengeteg féle és fajta bútor között nehéz rálelni arra, ami elnyeri a tetszésünket, és még jól is bírja az időjárási viszontagságokat.

A kerti kanapé akkor az igazi, ha stílusos, passzol a kültérhez, megfelel az elvárásainknak. Ebben a cikkben elmondjuk, hogy melyiket érdemes beszerezni otthonra.

A kültéri nappali: hogyan rendezzünk be?

Manapság egyre többen szentelnek nagy figyelmet a terasz elrendezésére. Az emberek nagy része sok időt tölt a szabadban, így ha teheti, akkor bizony egy olyan kültéri nappalit hoz létre magának, ahol élmény a pihenés.

A Kulteributorok.hu kerti kanapéjaival végre bőven lesz hely az egész családnak és a baráti társaságnak is. Indulhat a grillezési szezon, a limonádézás, illetve a teraszon való olvasás és kávézás ideje!

Szerencsére már hatalmas a választék ezek között a kerti bútorok között, hiszen kaphatóak például prémiumminőségű műrattan modellek, amelyek igazán jól mutatnak majd az otthonában.

A helytakarékos megoldás érdekében válasszon sarokgarnitúrát, így az jóval kisebb területet vesz majd el a térből! Ha sikerül megtalálni a megfelelő szabadtéri ülőhelyet, akkor végre ki is tudja használni a rendelkezésre álló helyet a teraszon a melegebb nyári napokon.

Kerti kanapék anyaga és minősége

Mielőtt vásárlásba fogna, mindenképpen érdemes pár apróságra odafigyelni! Mivel a kinti bútorokat sokkal több külső hatás érheti, így ezeknél különösen fontos az anyag és a minőség. A Komodo moduláris kanapé például egy több színben kapható, prémium üvegszál erősítésű polipropilén anyagból gyártott időjárásálló darab. Ez a modell ellenáll az időjárási viszontagságoknak, emellett a készítők csúszásmentes lábakkal látták el, így garantáltan nem mozdul majd el a helyéről. Nagy előnye a háttámla és a kartámaszok, amiket bármelyik oldalon rögzíteni lehet.

A másik jó választás a műrattan kerti kanapé, amiből találni fémből és sötétszürke olefinszövetből készült típust is. A remek vízálló tulajdonságokkal rendelkező berendezés ellenáll szinte bármekkora esőnek. A moduláros kanapéelemet ráadásul többféle módon illesztheti őssze, ami sokkal jobb helykihasználást tesz lehetővé. A gyártó itt különösen ügyelt a minőségre, hogy a kerti bútor évekig hű társ lehessen a mindennapokban.

Mekkora méretre lesz szükség?

Az anyagtípus mellett a másik legfontosabb kérdés, hogy mekkora legyen az a bizonyos kültéri nappaliba helyezett kanapé. Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő nagyságot, gondolja át, hogyan fogja használni a kültéri területet!

Ha szeretne sok vendéget fogadni, nagy a család, sokszor jár át a szomszéd, akkor mindenképpen érdemes nagyobb modellben gondolkodni. Persze ehhez arra is szükség van, hogy a terasz méretei is megfeleljenek ennek az elvárásnak, így nem árt figyelembe venni annak a nagyságát sem. Amennyiben van egy méretes területe, akkor nyugodtan felöltöztetheti azt úgy, mintha egy szobáról lenne szó.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Találd meg a tökéletes kerti széket! (x)
  Hogyan válasszon kültéri asztalt? (x)
  Az ültető hasznossága a kertben (x)
  Válasszuk ki a nappalink központi részét úgy, mint egy profi! (x)
  Kanapé két személyre (x)
  Egy asztalhoz ülteti a szomszédokat az IKEA

További hírek ebben a kategóriában

A vállalkozás sikerének titkos f...
Nagy lehetőségek a hőszivattyúba...
Így füvesítsd a kertet hatékonya...
Ha eddig halogattad, most már ne...