Hírek
23446 hír az adatbázisban
A megnyerő névjegykártya titkai (x)
Marketinginfo.hu - 2022-06-14 12:08
Design

Egy jól elkészített névjegykártya fél siker az üzleti tárgyalások menetében. Amennyiben jó benyomást tudsz kelteni a névjegyeddel, sokkal nagyobb eséllyel kötheted majd meg a kívánt üzletet.

Mai cikkünkben bemutatjuk, hogy mire érdemes odafigyelned.

Légy minél különlegesebb!

Ahogy a vállalkozásoknál, úgy a névjegykártyánál is fontos, hogy megkülönböztesd magad a piac többi résztvevőjétől. Ha kellő egyediséget tudsz árasztani a névjegyeddel, és be tudod mutatni rajta a pozitívumaidat, akkor szinte garantált a sikeres biznisz. Persze ehhez érteni kell az iparágad nyelvét, illetve az itt megszokott apró kis mozzanatokat.

Emiatt rendkívül fontos az, hogy megismerd a célközönségedet, hogy kinek szeretnél értékesíteni. Szeretnéd a modern kornak megfelelően a névjegykártyádat is digitalizálni? A CardInMove termékeivel ezt tökéletes módon teheted meg.

A névjegyed felépítésénél célszerű a kevesebb néha több elvet alkalmazni. Semmiképpen ne zsúfold túl a névjegykártyádat, hiszen így elveszhetnek a legfontosabb átadni kívánt információk a sokaságban. Emiatt érdemes arra törekedned, hogy azok az adatok szerepeljenek rajta, amelyeket mindenképpen meg szeretnél ismertetni a fogadó féllel.

Ennél a pontnál fontos kiemelni azt is, hogy az első oldalra összpontosíts. Nagyon sokan meg sem fordítják a névjegyedet, így az oda kerülő információk nem jutnak el hozzájuk.

Sugázozz eleganciát!

Természetesen lehet egy kicsit játékosabban kezelni a névjegykártyák megalkotását, azonban az üzleti életben elengedhetetlen az elegancia. Így ha egy kicsit extravagánsabb színekre, illetve formákra esik a választásod, akkor is figyelj arra, hogy az összhatás kellő komolyságot tükrözzön.

Ugyanis ebben a formában tudod elérni azt, hogy komoly üzletembernek tekintsen a tárgyalópartnered. Ezen a téren lehet kockáztatni, de neked kell mérlegelned azt, hogy hogyan tudod a legnagyobb sikert elérni.

A megjelenést tekintve nem elengedhetetlen szempont a cég arculata sem. Így mindenféleképpen azt javasoljuk neked, hogy a vállalkozás brandjének színvilága jelenjen meg a névjegykártyán is. Így ugyanis növelni tudod a beazonosíthatóságot, és akár a vizuális élményen keresztül is hozzád fogja kötni a névjegyet a fogadó fél.

Ezen a vonalon tovább indulva érdemes a logót is megjeleníteni, amennyivel rendelkezel vele, hiszen ezzel még inkább növelheted a hatásosságot.

A termék vagy szolgáltatás megjelenítése

Mindenféleképpen célszerű valamilyen formában megjeleníteni a névjegyeden az általad eladni kívánt terméket vagy szolgáltatást is. Hiszen amennyiben a partnered a későbbiekben előveszi pénztárcájából a névjegykártyádat, rögtön be tudja majd azonosítani, hogy milyen apropóból kapta tőled.

Végezetül a háttérről ejtenénk pár szót, melynek nem muszáj egyszínűnek lennie. Alkalmazhatsz például egy természeti képet, mely kellemes hatást fog nyújtani a szemnek.

Reméljük, ezen tippek hatására te is ki fogod tudni alakítani a tökéletes névjegykártyádat. Sok sikert és szerencsét kívánunk az üzleti életben!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Névjegykártya: van még létjogosultsága?!

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan legyen a kis lakás is diz...
Milyen a tökéletes alap egy make...
3D szobrok – térlátás és k...
Varródobozok és varrókosarak a h...