Hírek
23416 hír az adatbázisban
Szereld fel programozható vezérléssel okosotthonodat (x)
Marketinginfo.hu - 2022-06-13 12:49
Digitális

A programozható vezérlők régóta jelen vannak az életünkben, de alkalmazásuk elterjedése az ipari folyamatok vezérlésében való megjelenésének köszönhető.

Ezek az okoskütyük egy szoftver segítségével valósítják meg a technológiai folyamatok irányítását. Az APB mini PLC-k pedig alkalmasak az összetettebb vezérlési és szabályozási feladatok megvalósítására is.

Lásd el okosotthonodat a legmodernebb technológiával

Ma már az okosotthonokba is beépíthetjük a moduláris felépítésű, programozható logikai vezérlőket. Ezek jellemzője, hogy a vezérlőberendezés valamilyen speciális funkciót lát el, moduljai segítségével. A moduláris felépítésű PLC-ket közepes, valamint nagy méretű rugalmas gyártórendszerekhez használják alapvetően, illetve ipari folyamatok irányítására fejlesztették ki őket. De miért is lenne akadály, hogy mindezt a tudást alkalmazd saját rendszereidben is?

Az OkosabbOtthon.hu webáruház termékkínálatában megtalálhatod az ARRAY APB PLC-it, amelyek segítségével kialakíthatod saját vezérlésedet. Tudásában ez a rendszer már túlmutat a programozható reléken, egy annál sokkal összetettebb feladatok megoldására alkalmas vezérlési rendszert jelent.

Változtasd meg az életed az okoskütyük segítségével

Ma már szinte elképzelhetetlennek tartjuk, hogy néhány évvel ezelőtt még nem vettek körül minket azok az okoseszközök, amik ma már a hétköznapjaink részét képezik. Néhány évtized alatt olyan jelentős mértékű technikai fejlődés zajlott le, aminek köszönhetően ma már mindenki számára elérhetőek az okostelefonok, az okosórák és számos egyéb olyan eszköz, amivel az otthonainkat is biztonságosabbá és kényelmesebbé tehetjük.

Ezeknek az eszközöknek a megjelenésével alapjaiban változott meg az életmódunk. Számtalan információhoz férünk már hozzá. Az OkosabbOtthon.hu webáruházban rengeteg olyan termék kapható, melyet a kényelmesebb és jobb élet reményében illeszthetsz be saját okosotthon rendszeredbe. Fontos, hogy tudatos légy és valóban te használd ezeket az eszközöket, nem pedig ők téged.

Az okosotthonok vezérlésének kialakítása

Amennyiben igazán mélységében szeretnél elmerülni az okosotthon rendszerek kialakításában, akkor érdemes végiggondolni saját vezérlőegységed kialakítását. Ma már nemcsak azokat az eszközöket építhetjük be, melyekhez létezik applikáció, melynek segítségével irányíthatjuk őket. Hanem akár saját rendszer programozására és funkcióblokkokkal történő ellátására is van lehetőséged.

Mivel ezek a programok jellemzően Windows alatt is futnak, így egyszerűen elkészítheted a vezérlőprogramodat, hiszen ez nem igényel különösebb programozói ismereteket sem. Kezelését gyorsan és egyszerűen elsajátíthatod. Az APB mini PLC termékcsalád képes elvégezni az alapvető matematikai műveleteket. Vágj bele és építsd fel a legprofibb okosotthont.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Okos zárbetétek - dobd el a kulcsot te is! (x)
  Okosotthonok: Electrolux-Google partnerség
  Elindult a tudatos fogyasztóvá nevelést célzó Okosotthon Program

További hírek ebben a kategóriában

Megvannak ‘Az Év Honlapja&...
Már minden hetvenedik dolgozóra ...
Így találd meg a tökéletes domai...
Női példaképeket keres az IVSZ é...