Hírek
23448 hír az adatbázisban
Így válaszd ki a tökéletes mennyezeti LED csillárodat! (x)
Marketinginfo.hu - 2022-05-19 09:06
Design

Az energiatakarékos LED világítás népszerűsége egyre csak nő az utóbbi években, ahogy a kínálat is egyre változatosabb, s így persze a döntési lehetőségeink is színesednek.

Ez azonban azzal is együtt jár, hogy egyre nehezebb dönteni is.

Ebben próbálunk meg némi támponttal szolgálni, hogy valóban a számodra legtökéletesebb választás születhessen meg, amely aztán a maradéktalan elégedettséget is elhozza számodra.

Modernitás, megjelenés

Az egyik legfontosabb kérdés az a csillár megjelenése lesz, hiszen fontos dizájnelemként is szolgál otthonunkban. A Lightmyhouse.hu mennyezeti lámpái között biztosan megtalálják azok is a számításaikat, akik a valódi minőséget és a dizájnt elsőrendű kérdésnek tartják.

Az itt megtalálható kínálatban a modern, a dinamikus, a glamour, a letisztult vonalakat képviselő modellek megállják a helyüket egy szállodában, étteremben, egy egészségügyi intézményben is, mivel különlegesek és nagyvonalúak, de a nappalidat vagy hálószobádat is egyedülállóvá teszik.

Túlmutatnak a hagyományos LED lámpákon, s valóban dekorációként működnek a térben, amely mindenki szemét magára vonzza. Természetesen gyermekszobába illő modellek is várnak, így a legkisebbek is élvezhetik a legmagasabb minőséget.

Csillár vagy mennyezeti lámpa?

Nagyon fontos kérdés, hogy azt szeretnénk, ha a mennyezettel párhuzamosan helyezkedne el, vagy inkább arra vágyunk, hogy belógjon a térbe. Például az előbbi remek választás, ha nem túl magas a belmagasság, vagy akkor, ha fontos elkerülni azt, hogy bármi takarásban legyen, tehát a televízió elé értelemszerűen nem a legjobb ötlet belógatni egy világítótestet.

Ezzel szemben az étkezőasztal fölé a lehető legideálisabb választás lehet, s így a fény közelebb is kerül az asztalhoz, másrészt nagyon mutatós összhatást érhetünk el.

Milyen funkciókat szeretnénk elérni?

Egy lámpa kerülhet főszerepbe, de használhatjuk hangulatvilágítás céljából is. Remek hír, hogy ez a két tulajdonság akár egyetlen világítótestben megvalósítható, hiszen egyes LED lámpáknak a fényerősségét és a színhőmérsékletét is szabályozhatjuk. A legkényelmesebb opció erre az, ha ehhez távirányítót használhatunk.

A sárga, tompább fénnyel tökéletes hangulatvilágítást hozhatunk létre, ha éppen egy kellemes beszélgetés a célunk, míg nagyobb társasághoz, munkához vagy tanuláshoz választhatunk az erősebb és fehér opciók közül.

Az az egy azonban teljesen biztos, hogy LED mennyezeti lámpát választva egész nyugodtan elfelejthetjük a kompromisszumokat. Akár a dizájn, akár a változtatható lehetőségek azok, amik igazán fontosak számunkra, ezekkel a modellekkel mindenféleképpen elégedettek leszünk.

Ráadásul mindezt úgy, hogy a kezdeti magasabb árat egy év alatt visszahozza, ha LED-re cseréljük hagyományos izzóinkat. A LED mennyezeti lámpa egyszerre különleges és környezettudatos választás.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A LED valóban jobb választás, mint a hagyományos izzó? (x)
  Kreatív ötletek a karácsonyi világításhoz (x)
  Hogyan dobják fel otthonodat a dekorációs fények? (x)
  Ismerkedjen meg a LED világítás számtalan előnyével! (x)
  Megmutatjuk az RGB LED panelek használatának az előnyeit (x)
  LED növényvilágító lámpák sorozatgyártását kezdte el a szegedi Ledium
  A DMX címezhető LED szalagok bemutatása (x)
  Állandó fényforrás LED tablóval
  Elindult az adventi fényvillamos Budapesten
  Új OOH reklámfelületek a London City reptéren

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan legyen a kis lakás is diz...
Milyen a tökéletes alap egy make...
3D szobrok – térlátás és k...
Varródobozok és varrókosarak a h...