Hírek
22871 hír az adatbázisban
“Must have” női darabok a tavaszi gardróbfrissítéshez (x)
Marketinginfo.hu - 2022-05-12 10:06
PR

A tavasz beköszöntével nemcsak a természet újul meg minden évben, hanem mi, nők is szeretünk újjászületni, s ezt leginkább a ruhák, cipők terén mutatjuk ki.

A gardróbfrissítés alapvető igényünk a legújabb divat szerinti "must have" darabokkal.

A komor, szürke télből átlépünk a vidám, színekkel teli tavaszba és nyárba, amikor a virágok színei megjelennek a ruházatainkon is, csupa pezsgés, derű lesz körülöttünk minden az éledő természet jóvoltából, és mi is szívesen csatlakozunk ehhez a körforgáshoz ruháinkon, cipőinken keresztül.

Színek, színek, színek

Bár a fehér és árnyalatai a téli ruházatunk színei közt is megjelenik, leginkább hűvös tisztaságot sugall, nem pedig azt az életörömet, amelyet a tavasszal megjelenő pasztellek és élénk árnyalatok. A Griff Webshop különleges OlaVoga kollekciójában megtalálod a színpompás darabokat!

Bátran viselheted a különböző erőteljes színeket is kortól függetlenül, hiszen szerencsére ma már nem vonatkoznak kimondatlan szabályok a kor és a színek összefüggésében, mint nagyanyáink idején. Színeket bátran hordhatunk idősebb korban is kisebb és nagyobb felületen, azonban a ruhaféléket a jó ízlésnek megfelelően válogassuk össze!

Számos inspiráló példakép akad 50 év felett is, akik jó példáikkal elöl járva tapossák az utat egy szabadabb, színesebb, kötetlenebb divat előtt.

Megújulás kívül-belül

A megújulás iránti igényünk nemcsak a ruhatárunkat illetően jelentkezik, hanem az idő melegedésével, a téli rétegek levetkőzésével, ilyenkor indul be a beachbody mozgalom is. Formába szeretnénk hozni magunkat a nyár fesztelen élvezetéért.

Ha már mind színben, mind az egyes ruhadarabok stílusában tudjuk, mi áll jól nekünk, könnyebb dolgunk van, bár ekkor is bátran kísérletezhetünk legalább a próbafülkében. Soha ne úgy állj hozzá, hogy kizársz vmit, mondván ez úgysem állna jól, adj esélyt mindennek, de azért igyekezz objektíven szemlélni magadat!

Új tavaszi "must have" darabok gardróbfrissítéshez

Hasznos, ha rendelkezel egy olyan kapszulagardróbbal, aminek az évszakváltáskor csak egyes elemeit kell lecserélni. Ez egymással jól párosítható ruhákat jelent, és nemcsak költséghatékony megoldás, de meg is könnyíti a választást úgy a hétköznapok "Mit vegyek fel?" dilemmájában, mint az új évszak kezdetén.

A kapszularuhatárunkhoz gond nélkül hozzáadhatók a szezon divatjának megfelelő színű egyszerűbb darabok, így a variációs lehetőségeket rögtön sokszorosára emelhetjük. A kiegészítőkről sem szabad megfeledkezni!

A tavasz a farmer- és bőrdzsekik, mellények időszaka, bátran válassz belőlük! A blézerek sem mennek ki a divatból, csak hol ilyen, hol olyan szabással, hosszal és fazonnal jelennek meg. Idén nagyon divatosak utcai viseletre is a különféle melegítőszettek. A farmerek és vászonnadrágok, mini- és maxiruhák sokak kedvelt darabjai. A cipők is kiszínesednek, kivilágosodnak, hogy tökéletesen passzoljanak a tavaszi, nyári hangulatú ruhákhoz.

A gardróbfrissítés nem a ruhatárunk teljes cseréjét jelenti, a látványos eredmény érdekében nem kell beszerezni minden divatos darabot és színt, csak amelyek jól állnak a stílusunkhoz.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Rekordot döntött a hétvégi Glamour Gardróbfrissítés
  Indul a GLAMOUR Gardróbfrissítés
  Hétszámjegyű felajánlással támogatta a paralimpikonokat a GLAMOUR
  Visszatér a GLAMOUR Gardróbfrissítés
  Trendek ide, vagy oda, minőséget keresünk

További hírek ebben a kategóriában

Miről ismerhető fel egy luxuskat...
Mit jelent a 6200-as csapágy? (x...
Miért késő ősszel állj neki a fe...
Miért találkozunk az ízvakság je...