Hírek
22871 hír az adatbázisban
A bérraktározás világa (x)
Marketinginfo.hu - 2022-05-11 10:27
PR

Ha az Ön cége a bérraktározásra specializálódott, akkor kell mással is foglalkozzon? Egy ideális világban természetesen nem, és Önöknek csak olyan munkát kellene elvégezni, amihez kiválóan értenek.

De sajnos nem ilyen világban élünk, így számos egyéb tevékenység is van, melyet nem hanyagolhatnak el.

De mi van akkor, ha mégis megoldható, hogy ne kelljen házon belül foglalkozni ezek egy részével? Lássuk, miről is van szó!

Elég csak a bérraktározással foglalkozni?

Ha elkészült a bérraktár, megvannak a folyamatok, bérelnek egy kiváló online raktárkezelő szoftvert a Mav-IT.hu oldaláról, akkor már mehet is a munka!

De honnan fognak információt szerezni Önökről a leendő ügyfelek? Ma már nagyon alapnak számít, hogy egy weboldallal rendelkezzen egy cég. Ott számos információval, aktualitással, akcióval szolgálhat érdeklődőinek. Ehhez elég egy alapvetően ingyenes online tartalomkezelő rendszer (CMS) is. Ilyen például a WordPress, Joomla! vagy a Drupal is.

Weboldal karbantartása házon kívül? Igen!

Ezek kezelésére azonban egy hozzáértő szakembert kell alkalmazzanak. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha Önöknek csak a tartalmat kellene elkészíteniük (ami ugyebár arról szól, amihez értenek)? Magát a feltöltést, elhelyezést, elkészítést intézné egy hozzáértő, külsős szakember.

A jó hír az, hogy ez ma már megoldható. Vannak a piacon olyan cégek, mint a Mav-IT.hu, akiknek ki tudják szervezni a karbantartási feladatokat. Az a legjobb benne, hogy nemcsak szimplán feltöltéssel foglalkoznak, hanem annál sokkal többet megtesznek Önök helyett.

Mit lehet kiszervezni?

Természetesen egyedi megállapodásokkal akár több mindent is, sőt több területet is. Akár külsős marketingese és virtuális asszisztense is lehet a vállalkozásnak. De visszatérve a karbantartásra, az alábbiak általában alapszolgáltatásoknak számítanak egy ilyen kiszervezés során.
 
  • Rendszeres (például havi) riport a weboldalról.
  • Az alaprendszer és a pluginok rendszeres frissítése.
  • Biztonsági rendszer feltelepítése és folyamatos monitorozása.
  • Tartalomszerkesztés (amit Önök állítanak elő).
  • Oldalak és menüpontok létrehozása, törlése, módosítása.
  • Akciók rögzítése (akár popup formájában is).
  • On-site SEO módosítások elvégzése.


Ezenfelül természetesen külön igényeink is lehetnek, de általában ezeket tartalmazzák az ezzel foglalkozó cégek karbantartásról szóló ajánlatok.

Mást is kiszervezne?

Ha teljesen szeretné levenni a válláról az online jelenlét terheit, számos további terület van, amit kiszervezhet. Hirdetéskezelés, social media menedzsment, teljes marketing tevékenység, és így tovább. Ha pedig a weboldalhoz visszatérünk, akkor ott is bármilyen fejlesztést elvégeztethet alvállalkozók bevonásával.

Mindezek segítenek Önnek abban, hogy csak arra koncentráljon, amihez ért, amivel valóban foglalkozni akar. Mindezt úgy, hogy optimalizálja a költségeket. Egyrészt nem vesz el Öntől értékes időt, amit ügyfélszerzéssel is tölthetne. Másrészt olcsóbban is kijön, mintha minden területen saját szakembert alkalmazna.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Átadták a pátyi ipari parkban az Euronics raktárbázisát
  Élelmiszeripari raktárát építi a Coca-Cola HBC
  Raktár-szolgáltatással állt elő a Hermes
  Újabb raktárbázist épít a Hell
  Szárnyakat kaptak a beruházások
  Növelte raktárkapacitásait a Rafinanz
  Kortárs dizájn raktárkapun
  Zöld raktárt nyitott a SPAR

További hírek ebben a kategóriában

Miről ismerhető fel egy luxuskat...
Mit jelent a 6200-as csapágy? (x...
Miért késő ősszel állj neki a fe...
Miért találkozunk az ízvakság je...