Hírek
23465 hír az adatbázisban
Az ipari gáztűzhelyek használata (x)
Marketinginfo.hu - 2022-04-25 09:17
PR

Ipari használatra szükséges olyan gáztűzhelyet beszerezni, ami bírja ezt a típusú igénybevételt.

Ha Ön is vendéglátó-ipari egységet üzemeltet, biztosan elérkezik az a pillanat, amikor eljön az ideje egy ilyen eszköz beszerzésének. Mutatjuk, hogyan érdemes közülük választani!

Kedvelt berendezések az ipari konyhákban

A nagykonyhai gáztűzhelyeket előszeretettel használják az ipari konyhákban. Nem véletlen ez, hiszen ilyen körülmények között teljesen máshogy kell helytállnia ezen berendezéseknek, mint otthonainkban.

Egyszerű kezelhetőségre, illetve nagyobb felületre van szükségünk, hiszen ezekben a konyhákban nagy mennyiségben történik az ételek előállítása. Ezért szükség van rá, hogy minden flottul működjön, és azonnal kézre álljon. Ebben lesznek segítségére ezek a nagykonyhai eszközök, hiszen pontosan azt fogják nyújtani Önnek, amire szüksége van.

Akár a sokféle méret elérhetősége, akár a többféle kialakítás, illetve a gazdaságos működés szintén hasznosak lehetnek egy étterem mindennapjaiban. Minden jel arra utal tehát, hogyha Ön ipari konyhát üzemeltet, akkor érdemes beruházni egy ilyen eszközre.

Hogyan érdemes ezt megtenni? Sokféle típus létezik a piacon különféle felhasználási módokra. A döntés előtt érdemes mindenképpen alaposan körüljárni a témát. Könnyű elveszni ugyanis a kínálat sokszínűségében, de ha szakértő csapat áll a rendelkezésére, akkor biztosan ki tudja választani a megfelelő darabot.

Főzősorok és méretek sokasága

Az ipari gáztűzhelyekből rendkívül sokféle méretből, kialakításból, illetve teljesítményből válogathatunk. A 600-as főzősortól egészen a 900-as változatig a rendelkezésünkre állnak ezek a tűzhelyek.

Ezenfelül további egyéb méretek is elérhetőek, ha másra lenne szükségünk. Égők számában is létezik többféle változat - ha kisebb berendezést szeretnénk, két égős változatot is tudunk vásárolni, de akár 6 rózsás berendezést választhatunk. A teljesítményszintek 3 kW, illetve 4,5 kW között mozognak, így ezen a téren is elérhetünk többféle választási lehetőséget.

Kialakítást tekintve létezik szekrényes vagy akár ipari sütővel ellátott variáció is az Ön igényeinek megfelelően. Az ipari gáztűzhelyek rácsai rendkívül nagy teherbírással rendelkeznek. Akár 20-50 literes lábasok is elférnek rajta, így ennek tekintetében nagyobb mennyiségek is gond nélkül főzhetőek rajta. Az égőfejekből is több variáció van: ezek lehetnek egy vagy több égősorosak, melyek változó hőleadásra képesek.

A nagykonyhai gáztűzhelyek kialakítása

Ön is szeretne beszerezni egy ilyen eszközt? A Nagykonyhai.com Webáruház ipari gáztűzhely kínálatában biztosan megtalálja a számára megfelelő darabot. Nagy mennyiségű hőátadásuknak köszönhetően elősegítik az ételek gyors elkészülését.

Fejlessze Ön is vállalkozását egy nagykonyhai gáztűzhely beszerzésével, készítsen finom ételeket, és nyerje el a vendégek tetszését! Válogasson Ön is a széles választékból, és keresse meg, hogy Önnek melyik passzol leginkább az elképzeléseihez!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hatékony és megbízható gázszerelés (x)
  Hogyan szüntessük meg az ételkészítéssel járó szagokat a lakásban? (x)
  Kis konyhákba tervezett tűzhelyt a Zanussi

További hírek ebben a kategóriában

Kerítésépítés és teraszburkolás ...
Mire való a balesetbiztosítás, é...
Egyedülálló elismerésben részesü...
A dongó motorok karbantartása (x...