Hírek
23202 hír az adatbázisban
A szennyestartó is lehet egy ízléses kiegészítő! (x)
Marketinginfo.hu - 2022-04-21 09:33
PR

A szennyestartó szó hallatán általában mindenkinek kellemetlen emlékképek jönnek elő.

Sok piszkos ruha, rendetlenség, káosz, a régi műanyag tárolók, és így tovább. Pedig nem kellene, hogy ez így legyen, hiszen ma már nagyon elegáns szennyestartókat lehet beszerezni az üzletekben.

Fürdőszobába vagy máshová?

A szennyest tudjuk gyűjteni kosarakban, ládákban, esetleg szekrényekben. Ez attól is függ, hogy kinek melyik a megfelelőbb, mekkora a lakás alapterülete, milyen az elosztása, és ki hová szeretné elhelyezni ezt a berendezési tárgyat. Régebben bizony az volt a módi, hogy a szennyestartó az adott helyiség egy eldugott szegletébe került, például a fürdőszobába, vagy ajtó mögé, hogy semmiképpen se kerüljön szem elé.

Mivel a szennyestartót naponta használja még az is, aki egyedül él, nem kérdés, hogy az az ideális, ha könnyen hozzáférhető helyen található. Hát még ha egy többgyermekes családról van szó! Ilyen esetekben viszont elsőrangú szempont a vásárlásnál, hogy az adott darab mennyire masszív és strapabíró.

Szerencsére napjainkban már lehet kapni olyan szennyestartó kosarakat, amelyek nem szégyenkezhetnek kinézetük miatt. Sőt! Némelyik olyan esztétikus külsővel rendelkezik, hogy önálló bútordarabként is megállja a helyét, de egy ízléses kiegészítőként mindenképp!

A Curver.hu webáruház szennyestartó, ruháskosár választéka méltán megállja a helyét az online piactéren. Bőségesen válogathatunk színben, méretben és mintázatban egyaránt. Ami közös mindegyik termékben, hogy mindegyik magas minőséggel rendelkezik, amely jellemzi bármelyik Curver termékeket, legyen szó fürdőszobáról vagy konyháról.

Fonott szennyestartók

A Curver.hu webáruházban található szennyestartók mind olyan külsővel rendelkeznek, mely lehetővé teszi, hogy a lakásban ne csak a fürdőszobában lehessen tárolni őket. Előfordulhat, hogy a fürdő olyan kicsi, hogy nem fér el benne még egy szennyestartó is. Ilyenkor a család arra kényszerül, hogy az előszobába, hálószobába, netán a nappali egyik félreeső zugában helyezze el ezt a szennyestárolót.

Léteznek olyan darabok, pl. a fonott vagy a rattan hatású szennyestartók, amelyek olyan eleganciát sugároznak a fautánzatú megjelenésükkel, hogy tényleg bárhová elhelyezhetők. Ettől függetlenül ezek is mind műanyag termékek, tehát rendkívül időtállóak.

Könnyű karbantarthatóság

A minőségi szennyestartók jól szellőznek, könnyen tisztán tarthatók, elég alkalmanként egy ronggyal áttörölgetni és időnként mosószeres vízzel lemosni. Léteznek két darabos szettben megvásárolható termékek is, ezek egyike a szennyestartó maga, a másik pedig a ruháskosár. Ez utóbbi kiválóan alkalmas teregetésnél is a ruhák összegyűjtésére.

Bármelyik színt választod is, a Curver termékekkel, így a szennyestartó kosaraikkal is biztosan hosszú távon elégedett leszel!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Csempéssz luxust a fürdőszobába! (x)
  Milyen bútor kerüljön a fürdőszobába? (x)
  Így érdemes kiválasztani a fürdőszobába szánt lámpákat (x)
  Körkádat vásárolnál? Segítünk a választásban! (x)
  Indul a SPAR új hűségakciója
  ESPRIT tendert nyert az Extreme

További hírek ebben a kategóriában

Mi lehet az olasz párlatok népsz...
Hogyan gondoskodj az idős kutyád...
Ezért érdemes etetőhajót vásárol...
Itt a megoldás, ha megbízható ka...