Hírek
23446 hír az adatbázisban
Céges karácsonyi ajándékok a hatékony márkaépítéshez (x)
Marketinginfo.hu - 2022-04-14 10:12
Reklám

Amennyiben fontos neked, hogy a céges karácsonyi meglepetéseidet az üdvözlőkártya elolvasása után is megjegyezzék, hozzád kössék partnereid, körültekintően válassz!

És lehetőleg logóval is lásd el a csomagba belekerülő termékeket!

Egy jól megválasztott céges ajándék alkalmas lehet arra, hogy külső partnereiddel elmélyítsd üzleti kapcsolataidat, és hogy alkalmazottaid lojalitását növeld a cég felé. Cikkünkben ahhoz adunk tippeket, melyik csomagba milyen tárgyakat, termékeket érdemes összeválogatni a siker, valamint a megajándékozottak megelégedése érdekében.

Mit ajándékozz céges partnereidnek?

A céges kapcsolattartás a vállalkozások sikerének egyik alapja, hiszen az üzleti kapcsolatok is gördülékenyebbek, ha közvetlenebb, már-már baráti a viszony a partnerek között. A kapcsolatápolás egyik legismertebb, legelterjedtebb eszköze a céges karácsonyi ajándékozás, de jó példa lehet rá egy évfordulós esemény vagy üzleti vacsora megrendezése is.

Rohanó világunkban, főként nagyobb számú üzleti partner esetén kisebb az esélye annak, hogy minden egyes ügyfelet személyesen lephessünk meg, de jó megoldás lehet rá a karácsonyi ajándékcsomag küldése. A Bellio céges ajándékok különleges élményt nyújtanak, hiszen minőségi termékeket válogattak össze azért, hogy céged és partnerei részére is teljes megelégedettséget nyújtsanak.

Mi kerüljön egy céges karácsonyi ajándékcsomagba?

Bármilyen termékcsoportban is gondolkozz, lényeges, hogy mindenképp prémium minőséget válassz, akár gasztroajándékról, akár egyébről van szó! Ez kifejezi megbecsülésedet a partnered iránt, másrészt sokat elárul a cégedről.

Több módja is van annak, hogy az ajándékkal megmutasd, kitől is származik. A legmegszokottabb lehetőség erre a termékek logózása, hiszen ez a meglepetéssel együtt megmarad, ellenben egy üdvözlőkártya előbb-utóbb a szemetesben végzi. Persze ettől még fontos, hogy kísérőkártyát is mellékelj az ajándékhoz, névre szólóan, aláírva, így is kifejezve megbecsülésedet.

Senki sem ismerheti alaposan az összes üzleti partnerét, így a tökéletes szuvenír kiválasztása nehéz feladat, ezért bevált megoldásokra támaszkodva érdemes dönteni. Nem lőhetsz mellé például a gourmet ajándékokkal. A finom ízeket nemtől függetlenül mindenki szereti, így egy prémium termékekből álló gasztronómiai csomag tökéletes meglepetés lehet.

Ajándék ötletek alkalmazottaknak

Ha cégvezetőként neked is problémát szokott okozni, hogy karácsonykor mivel lepd meg beosztottaidat, tartsd szem előtt, hogy nekik személyesebb ajándékot válassz! Ezzel éreztetheted velük, hogy fontos szerepet töltenek be a cégnél, fontosnak tartod személyüket és a munkájukat, így elmélyítheted a hűségüket.

Egy különlegesebb ajándék, mint például egy prémium bort vagy whiskey-t tartalmazó csomag mindig jó választás. Ha bejglit vagy egyéb édességet rejt a csomag, megkönnyítheted vele az otthoni készülődést. Itt is érdemes figyelni a magas minőségre mind az ajándéktárgyat, mind a csomagolását illetően. És persze néhány személyre szabott mondat, motiváló szó is sokkal egyedibbé varázsolhatja a meglepetést.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Innovatív ajándékötlet férfiak részére (x)
  Magyaros ajándékcsomagok cégeknek Magyarországról (x)
  Korábban kezdtünk vásárolni és többet gondolkozunk
  Idén olcsóbb termékek kerülhetnek a karácsonyfa alá
  Idén karácsonykor is pörög a játékpiac
  Neked is fejtörést okoz a következő házassági évfordulóra szánt ajándék? (x)
  Háromból kettő magyar még soha nem vitt vissza ajándékot a boltba
  Karácsonyi meglepetés a Városligetben
  Zöld fogadalmak karácsonyra
  Ha nincs ajándékötleted, mit szólsz egy hímzett táskához? (x)
  Születésnapi meglepetések az egész családnak (x)
  Hogyan készítsünk otthon szappant? (x)
  Mire vágyik a férfi? Azt nem tudjuk, de adunk néhány ajándékozási tippet! (x)
  Ajándék nőknek: rugaszkodj el a sablonoktól! (x)

További hírek ebben a kategóriában

A Coca-Cola ünnepi kampánya
Amikor nem csupán strandolni vág...
A Coca-Cola új kreatív platformj...
A chino nadrág tökéletes választ...