Hírek
22817 hír az adatbázisban
Milyen tartozékokat érdemes beszerezni a konyhánkba? (x)
Marketinginfo.hu - 2022-04-13 12:43
PR

Ahogy a mondás tartja, a "konyha az otthon szíve", de ennek a helyiségnek a felszerelése egyáltalán nem egyszerű feladat, sőt manapság már több száz ezer forintot is kóstálhat.

Mi azonban ebben a cikkben megpróbálunk adni néhány hasznos tippet, hogy hogyan is szerelhetjük fel ezt a helyiséget minőségi és hasznos kiegészítőkkel.

Mik a konyhai kiegészítők kiválasztásának előfeltételei?

A konyha az egyik leggyakrabban használt helyiség a házban, mivel itt készül az étel. Mielőtt viszont megpróbálnánk felszerelni minőségi termékekkel, vannak bizonyos rendelkezések, amelyeket feltétlenül figyelembe kell vennünk.

Mindenekelőtt fontos meghatározni a különböző igényeket a kiegészítők tekintetében. Más szóval, a konyha felszerelésének megkezdéséhez ragadjunk egy papírlapot, illetve tollat, és tüntessük fel azokat a különféle eszközöket, amelyekre szükségünk lesz az ételek elkészítéséhez. Ezáltal elkerülhetjük a céltalan vásárlást, valamint az olyan konyhai dolgok beszerzését, amikre egyáltalán nincsen szükségünk.

Miután a konyhai igényeknek megfelelően számba vettük a tartozékokat, itt az ideje a tervezésnek. Ugyanis egy dolog, hogy megvásároljuk ezeket a kiegészítőket, de ideális helyet is kell találni nekik.

Néhány a legfontosabb kiegészítők közül a konyhában

A gáztűzhely és a sütő talán az egyik legfontosabb, mivel nélkülözhetetlen szerepet játszanak az ételek elkészítésében. De ez a két dolog önmagában még nem elegendő a konyhában való serénykedéshez, szükség van különféle edényekre és lábasokra, tepsire, vágódeszkára, késekre, sütőformára, mérőszettre, stb., amelyek közül sok minden megtalálható például a Lakberbazár konyhai felszerelések kínálatában.

De ne feledkezzünk meg a konyhai tárolódobozokról sem, mivel már szinte mindennap használjuk őket. Legyen szó a tegnap esti vacsoramaradékról, amit ezekben rakunk be a hűtőbe vagy a szóródó konyhai alapanyagokról, amelyeket szintén ilyen típusú dobozokban tárolunk, garantáltan megkönnyítik majd az életünket.

Azonban a fentebb említett listáról nem maradhatnak le a konyhai textíliák sem, amelyek első pillantásra nem tűnnek fontos kelléknek, de mégis számtalan dologra használjuk őket. Megtöröljük bennük a kezünket, a felhasználni kívánt zöldségeket; fényesítjük velük az üvegfelületeket; vagy akár velük vesszük ki a forró tepsit a sütőből. Tehát mit kell tudnia a megfelelő konyharuhának? Először is jól és gyorsan szívja fel a nedvességet, valamint csíkmentesen lehessen vele törölni. Aztán az is fontos, hogy gyorsan megszáradjon, és bírja a folyamatos mosást.

Szereljük fel a konyhát multifunkcionális eszközökkel!

Azok az eszközök, amelyek többféle célra is használhatók, segítenek maximalizálni a konyhánkban fellelhető, meglehetősen kicsi szabad területet.

Manapság például már számtalan masina létezik, amely egy komplett többfunkciós tűzhely, gyorsfőző és pároló is egyben. De ott vannak még a többfunkciós mikrohullámú sütő és grill kombinációk vagy a kézi turmixgépek tartozékokkal is.

Nézz körül a kínálatban, szerezd be a hiányzó kellékeket!




NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Letisztult bútorok a harmonikus konyháért (x)
  Okos konyhai eszközök és tippek az ínycsiklandozó ételekért (x)
  Vágódeszka késsel, egy igazi különlegesség (x)
  Mire kell figyelni beépíthető sütők és főzőlapok vásárlásakor? (x)
  Már lehet nevezni a legszebb konyhakertek versenyre
  Újra WMF konyhai eszközök a SPAR hűségakciójában
  Jamie Oliver termékek a SPAR legújabb hűségakciójában
  A konyha szerepét kutatta az IKEA

További hírek ebben a kategóriában

Titkok a korrektor használatával...
Így történjen a gésagolyó tisztí...
Hogyan csökkenti a műanyag ablak...
Válasszuk ki a nappalink központ...