Hírek
23446 hír az adatbázisban
Hogyan lesz tökéletes az esküvői dekoráció? (x)
Marketinginfo.hu - 2022-04-13 09:02
Design

Az esküvő megszervezésekor az egyik legfontosabb feladat a dekoráció kitalálása. Elvégre ez is jelentős mértékben hozzájárul az esemény hangulatához.

Nincsenek írott vagy íratlan szabályok, amikhez mindenképpen ragaszkodni kellene, néhány dolgot azonban nem árt szem előtt tartani.

A dekorációhoz tartozik minden olyan tárgy, amit az asztalra, a pultra vagy a függönyre raktok. Többek között az üdvözlőajándékok, a névkártyák és az eligazítótáblák is a dekorációs elemek sorát gazdagítják.

Pontosan mit érdemes átgondolni, amikor tervezitek az esküvői dekorációt? Mire kell figyelni a színek, minták kiválasztásakor? A mostani írásunkat azért készítjük, hogy egy rövid, de tartalmas útmutatót adjunk nektek, ezzel is segítve az esküvői előkészületeket.

Gondoljatok az apróságokra is!

Hajlamosak lehettek arra, hogy a nagyobb dekorációkra több figyelmet szenteljetek. Természetesen azok is nagyon fontosak, hiszen nagyobb részt azok alkotják az összképet. Ugyanakkor ne feledkezzetek meg az apróságokról sem, hiszen többet számítanak, mint elsőre gondolnátok!

Apróságnak számítanak például a kisebb asztali díszek, függő dekorációk, de ide sorolhatjuk például a kártyákat, táblákat is. Érdemes egy vonalvezetőt találni, mondjuk egy témát, színt, anyagot vagy stílust, ami alapján kiválasztjátok az elemeket. Így elkerülhető, hogy túlságosan különbözzenek egymástól, ezzel zavaró összhatást eredményezve.

A modern esküvőkön már biztos láttad az üdvözlő- és eligazítótáblákat. Ezek nemcsak hasznosak, hanem szépek is, ennél fogva pedig a dekoráció részét képezik. A Minikék esküvői welcome tábla egy igazi különlegesség, ami akár a ti esküvőtökön is szépet mutatna.

Összhangban vannak a színek, minták?

A színek, minták tekintetében nagyon igaz a mondás, hogy a kevesebb néha több. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne lehetne színes a dekoráció. Ha azonban több, mint három árnyalat dominál benne, akkor az már zavaró tud lenni. Nagyon különleges hatást lehet elérni, ha egy színt választotok, és annak a különböző árnyalatai jelennek meg a dekorációban.

Ami pedig a mintákat illeti, érdemes azoknál is az egységességre törekedni. Ha például a terítőn vagy a függönyön a virágos minták vannak hangsúlyban, akkor máshol is érdemes az organikus stílust követni.

Döntsetek ízlésetek szerint!

Bátran kérjétek ki a szüleitek, ismerőseitek véleményét, de ne feledjétek, hogy ez a ti eseményetek! Nem kell megfelelni senkinek, a dekorációt is a saját kedvetek, ízlésetek szerint válaszhatjátok ki. Elvégre elsősorban az a lényeg, hogy nektek megfelelő legyen.

Az esküvői dekoráció megtervezése egy nagyon különleges feladat. Ha elég időt szenteltek rá, és tudatosan választjátok ki a díszeket, dekorációs elemeket, akkor csodás környezetet varázsolhattok az esküvőtökre.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hogyan dobják fel otthonodat a dekorációs fények? (x)
  Pár jó tanács az esküvőd előtt, amit érdemes megfogadnod! (x)
  Mik a legromantikusabb esküvői helyszínek az országban? (x)
  Különleges MINI egy különleges alkalomra
  Jót tett a hercegi esküvő a londoni kereskedelemnek
  Herendi porcelán a hercegi esküvőre

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan legyen a kis lakás is diz...
Milyen a tökéletes alap egy make...
3D szobrok – térlátás és k...
Varródobozok és varrókosarak a h...