Hírek
22818 hír az adatbázisban
Te elégedett vagy a dohányzóasztaloddal? (x)
Marketinginfo.hu - 2022-03-25 09:16
PR

Elsőre talán azt hinnéd, hogy mi sem egyszerűbb, mint dohányzóasztalt vásárolni. Csak besétálsz a boltba, kiválasztod a számodra tetszetős darabot, és már meg is vagy.

Azonban ha közelebbről megvizsgálod a kérdéskört, rájössz, hogy ennél sokkal bonyolultabb dologról van szó.

Először is passzolnia kell mind méretben (széltében és hosszában), mind pedig anyag- és színvilágban a nappalidhoz. Sőt, még a családodhoz is illeszkednie kell, hiszen másféle dohányzóasztalt vesz egy kisgyerekes család, mást egy olyan, ahol kamaszok vannak, és megint mást egy olyan, ahol idősebb korúak fogják körbeülni.

Ha ezeket a kérdéseket megválaszoltad, akkor tudod csak a legjobb döntést hozni. A Prémium bútoráruház tanácsai most segítenek neked, hogy mire figyelj, amikor kiválasztod a tökéletes dohányzóasztalt!

Miért fontos a megfelelő dohányzóasztal?

Egy család életének az egyik legfontosabb színtere a nappali. Itt gyűlik össze esténként a család, itt kerülnek megrendezésre a családi, baráti mozidélutánok és társasjáték partik, itt engedi ki a gőzt a család apraja-nagyja.

Épp ezért fontos, hogy ne csak a kanapé kiválasztásánál legyünk körültekintőek, hanem a dohányzóasztal vásárlásakor is, hiszen akár a család bármely tagja, akár a meghívott vendégeink, mindenki a nappaliban található asztal körül fog gyülekezni!

Emiatt lényeges, hogy a dohányzóasztal tökéletesen megfontolt választás eredménye legyen, ellenkező esetben ugyanis nagyon sok kellemetlenséggel kell majd szembenéznünk.

Mit vegyél figyelembe, amikor dohányzóasztalt választasz?

Ha épp dohányzóasztal-vásárlás előtt állsz, akkor ezt az öt pontot semmiképp se hagyd figyelmen kívül:

1. Figyelj a magasságra! Elég kellemetlen helyzetbe kerülsz, ha a kanapéhoz képest a dohányzóasztal túl alacsony, vagy épp ellenkezőleg, túl magas.
2. Figyelj az arányokra! A dohányzóasztal körülbelül kétharmad olyan hosszú kell legyen, mint a kanapéd.
3. Nézd egészben a képet! Nem csak a kanapét és annak méretét kell figyelembe venni, hanem a kanapé és a tévéállvány közti távolságot, valamint a nappalid alakját és méretét is, ezek együttesen fogják megmutatni, milyen alakú és méretű dohányzóasztal lesz a számodra megfelelő.
4. Ügyelj a súlyarányokra is! Ha a kanapéd nehezebb, vaskosabb, válassz hozzá egy könnyedebb dohányzóasztalt, vagy épp fordítva!
5. Figyelj a saját igényeidre! Sokszor fogadsz vendégeket? Szükséged van minél több tárolási lehetőségre? Sokat társasozol? Szereted feltenni a lábad?

Ha minden kérdésre megvan a felelet, máris rendelheted a dohányzóasztalodat a Prémium bútoráruház webshopjából!

A nappalid szíve

A fentiekből tisztán látszik, hogy a dohányzóasztal a nappalid szíve lesz, válassz hát a fontosságának megfelelő alapossággal és körültekintéssel, hogy aztán igazán élvezhesd az asztal körül eltöltött pillanatokat!
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Milyen ebédlőasztal illik leginkább az én stílusomhoz? (x)
  A billboard is köhög
  A leszokásért vetnék be a dohánygyárak reklámtrükkjét
  A dohányosok is örülnek a törvényi szigorításnak?

További hírek ebben a kategóriában

Titkok a korrektor használatával...
Így történjen a gésagolyó tisztí...
Hogyan csökkenti a műanyag ablak...
Válasszuk ki a nappalink központ...