Hírek
23447 hír az adatbázisban
2022-es plus size divattrendek (x)
Marketinginfo.hu - 2022-03-21 15:37
Reklám

Amióta ismerjük és értjük a divatot, azóta a kifutókon nem látunk mást, mint a tökéletes alkatú nőket. A nagyobb, ívelt testfelépítéssel rendelkező hölgyek pedig mindig a háttérbe szorultak.

Azonban a divat fejlődésével és a trendek változásával pozitív elmozdulást tapasztalunk.

Azoknak a nőknek, akik nem felelnek meg a hagyományos szépségszabványoknak, nemcsak méretes, hanem divatos ruhákra van szükségük, hogy növeljék önbizalmukat, valamint elbűvölő, vidám és gyönyörű megjelenést kölcsönözzenek számukra. Mivel minden nő megérdemli, hogy nőiesnek, ragyogónak és mesésnek érezze magát, méretétől és alkatától függetlenül.

Az új és fejlődő divatipar a divatos ruházatról szól, de egyben a testpozitivitás és az inkluzivitás reprezentációja is. Amennyiben érdekelnek minket a 2022-re vonatkozó molett divattrendek, akkor mindenképpen érdemes továbbolvasni.

Újítsuk fel tavaszi és nyári ruhatárunkat!

Vannak olyan trendek, amelyeket szomorúan látunk, hogy eltűnnek, másoktól pedig alig várjuk, hogy megszabaduljunk. De egy biztos, az olyan webshopokban, mint az Abutik Női Ruha Webáruház mindig a nőket helyezik előtérbe, és a molett ruhák mindig frissülő választékával várják a gömbölyded hölgyeket. Tudják, hogy az öltözködésünk gyakran tükrözi az érzéseinket, ezért szeretnének segíteni abban, hogy nap mint nap a legjobbat tudjuk nyújtani.

Az elegancia ismét előkerül

A világjárványból kikerülve a nők kezdenek belefáradni abba, hogy szigorúan csak a kényelem szempontja szerint öltözködjenek. Pontosan emiatt kezdjük látni az elegánsabb darabok felemelkedését, még a hétköznapibb események esetében is.

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a kényelem végleg eltűnt az életünkből, de érdemes felkészülni arra, hogy a ruhatárunkba néhány sikkesebb darabot is becsempésszünk.

Az évszak színe a periwinkle

A periwinkle árnyalat - valahol a kék és az ibolya között van félúton - nagyon izgalmas változást jelent, és igazán tavasszal és nyáron fog tündökölni. Remekül néz ki többféle bőrtónuson is viselve - alig várjuk már, hogy megpillantsuk majd ezt a gyönyörű színt az utcákon!

Palazzo és széles szárú nadrág

Végre megérkezett a Palazzo nadrág a divat színterére, és mi pedig odáig vagyunk érte! Lényegibb változást jelent a szűk farmer megjelenéshez képest, amely már egy évtizede dominálta ez az iparágat.

Pamut rövidnadrág

A nadrágokhoz hasonlóan a rövid fazonok is elegánsabbak lesznek. Főként a vászon és a pamut shortok uralják majd a forró nyári napokat. Amit mi egyáltalán nem bánnunk, mivel ezekből az anyagokból készült darabokat a rekkenő hőségben sokkal jobb viselni.

Az overálok egyre népszerűbbek

Ezen valahogy nem is tudunk csodálkozni, mivel igazán komfortosak, és mindeközben sikkes női öltözékek is egyben. A segítségükkel megnyújthatjuk a testünket, arról nem is beszélve, hogy vizuálisan karcsúbb alakot varázsolhatunk magunknak.

Nyomatok

2022 a nyomatok éve lesz, különösen a plus size divat esetében. Mivel egyes verzióik, például a függőleges csíkozás segítségével karcsúbb megjelenés érhető el a molett testalkattal rendelkező hölgyek számára.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hibrid divat, avagy a sneaker és az elegancia ötvözete (x)
  Adaptív divatkollekció Zalandótól
  Stílus, elegancia, hódítás - a férfi bokacsizma igazán ellenállhatatlan! (x)
  4 tipp a fenntarthatóbb háztartásért (x)
  A tornacipők és a sportcipők sikerének titka (x)
  Első újrahasznosított Barbie
  A magyarok többsége vásárolt divatterméket online a karantén alatt
  Új outlet márka a piacon, érkezett a Fifty
  Frissdiplomás divattervező nyerte a MOL Fresh Corner dizájnversenyt
  A divat és a logisztika között sok a párhuzam

További hírek ebben a kategóriában

A reklámadó hatásai az iparág dö...
A Coca-Cola ünnepi kampánya
Amikor nem csupán strandolni vág...
A Coca-Cola új kreatív platformj...