Hírek
23447 hír az adatbázisban
A megfelelő tisztítószerek kiválasztása vállalkozásunk számára (x)
Marketinginfo.hu - 2022-03-21 12:21
Egészségmarketing

Ha kereskedelmi ingatlanokról van szó, különös figyelmet kell fordítanunk a higiéniai erőfeszítéseinkre.

Függetlenül attól, hogy mi történik a világban, amikor az emberek belépnek az üzlethelyiségbe, máris komfortosabban érzik magukat, ha azt megfelelően fertőtlenítik, tiszta és rendezett.

Ügyeljünk arra, hogy ne válasszunk allergiát kiváltó termékeket!

Egy másik szempont, amelyet figyelembe kell venni a tisztítószerek kiválasztásakor, hogy hatékony és allergénmentes termékeket találjunk.

Amikor az emberek az éttermünkben próbálnak vacsorázni, ezt az időt kellemes környezetben szeretnék eltölteni, és nem akarnak fehérítőillatot vagy erős tisztítószer szagot érezni, ami allergiát vagy akár migrént válthat ki náluk.

Lássuk most azt a 4 vegyiárut, amelyek fontosak lehetnek az étterem tisztán tartásában.

Fertőtlenítőszer

A megfelelő fertőtlenítési folyamat nemcsak az étterem üzemeltetőjének nagy felelőssége, hanem ezt valamilyen formában a közegészségügyi szabályok is előírják, amelyek célja az alkalmazottak és természetesen a vendégek védelme.

A káros mikroorganizmusok elleni harcban a fertőtlenítőszerek erős és rendkívül hatékony fegyverek a potenciális kórokozók ellen, de csak akkor, ha megfelelően használják őket.

A Hunpohár Webáruház vegyiáru kínálatában számtalanféle fertőtlenítőszer megtalálható - különféle felületekre, különböző formákban, kiszerelésekben, amelyek használatával megőrizhetjük az éttermünk higiéniáját.

Zsíroldók

A legtöbbünk nem is tudja, hogy már egy 0,25 mm-es vastagságú szennyeződés a konyhában lévő hőcserélőn 40%-kal megnövelheti az energiafogyasztást. Ezért is kritikus fontosságú a zsíroldók használata ebben a helyiségben.

A legjobbak talán azok az oldatok, amelyek speciális, nem mérgező és biológiailag lebomló formula keverékét tartalmazzák. Ezek ugyanis biztosítják, hogy a konyhai munkalapok foltmentesek legyenek, és nem hagynak maguk után olyan vegyszermaradványokat, amelyek károsíthatják az ételt, amikor később elkészítjük őket.

Ezeket általában egyéb célokra is használhatjuk, például padló tisztítására, a csempén és a szőnyegen fellelhető különböző foltokra, valamint minden olyan konyhai felületre, amely naponta érintkezik különféle baktériumokkal.

Mosogatószer

A mosogatószer nyilvánvalóan a legszükségesebb tisztítószerek közé tartozik a konyhában. Biztosítanunk kell ugyanis, hogy az edényeink minden egyes használat után a lehető legjobban el legyenek mosva. Érdemes olyan nagyhatású üzemi mosogatószereket választani, amelyek az erős zsíroldó hatásuk mellett maximálisan védik a kezet a kiszáradástól.

Folyékony szappan

A sok fertőtlenítőszert használó egészségüggyel ellentétben fontos, hogy az éttermekben a legfőbb kézhigiéniás módszer mindig a szappannal és vízzel történő mosás, majd a tiszta papírtörlővel való szárítás legyen. A kézfertőtlenítők ugyanis nem tudják eltávolítani a szennyeződéseket.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A törlőkendők, mint takarítóeszközök (x)
  Tisztítószer adomány a Henkeltől
  A Souldrops a Republic Group-ot választotta
  Öko-webáruház indult
  Fogyasztói tanácsadói oldal indult a mosó- és tisztítószerekről
  Díjazza a habot a Henkel
  20 milliárd forint felett a háztartási tisztítószerek forgalma
  Folyamatosan bővül a tisztítószerek piaca, különösen a tavaszi hónapokban

További hírek ebben a kategóriában

Autista fiatalok támogatására in...
A Mályvavirág Alapítvány és a Bi...
A Decathlon a tavaszi fáradtság ...
Az Egészség Hídja Összefogást se...