Hírek
22946 hír az adatbázisban
Te mersz felnőtteknek való eszközöket áruló boltból rendelni? (x)
Marketinginfo.hu - 2022-03-21 10:58
Kereskedelem

Nyugi, nem csöppentél semmilyen felelsz vagy mersz játékba, pusztán arra gondoltunk, hogy körbejárjuk a szexshopból való rendelés témáját.

A pandémia óta ugrásszerűen megnőttek az internetes rendelések, no meg persze az érintésmentes csomagátvétel. Bizonyára te is ismered a folyamatot: rendelsz, bankkártyával vagy egyéb online módon fizetsz, jön a futár, átveszed a csomagot, és máris tiéd a portéka.

Mi a helyzet az olyan csomagokkal, amiket cikinek gondolunk átvenni? Mert ugye mennyire menő, ha a hónapban a harmadik csomagod érkezik a könyvesbolttól? Hiszen így biztosan okosnak, műveltnek tűnsz.

No, de mit fog gondolni a futár, ha meglátja a Pajkos Pajtás nevet a dobozon? A webshop működtetőivel utánajártunk a kérdésnek, hogy eloszlathassuk a tévhiteket.

Ami neked kínos, nekik csak munka!

Az egyik legnagyobb félelem amiatt van az emberekben, és talán benned is, hogy a szexuális segédeszközöket árusító bolt kollégái majd jól megnézik maguknak, hogy ki rendelte a termékeket.

Nos, érdemes párhuzamot vonni: a nőgyógyász, az urológos, sőt, a proktológus sem kezd magánnyomozásba, mert neki te egy vagy a sok közül, egy munkafeladat, amit a lehető legjobban szeretne teljesíteni.

Így aztán nem érdemes azon aggódni, hogy aki a rendelésed összeállítja, majd megkeres a közösségi oldalakon, esetleg pletykálni kezd, ugyanis neki te csak egy rendelésszám vagy a sok ezer közül. Nem lepődik meg, ha egy vibrátort csomagol egy életnagyságú guminő után.

Alapvető a teljes diszkréció!

Éppen a fentiekből következik, hogy ebédszünetben nem a neveket és a rendeléseket párosítják a webshop munkatársai, hanem a saját dolgaikat, a hétvégi élményeiket beszélik át, úgy, ahogy azt te is teszed minden egyes nap a munkahelyeden.

Az, hogy ők szexuális segédeszközöket csomagolnak, nem pedig kézzel készített kozmetikai termékeket, csupán részletkérdés.

Sőt, olyannyira alap a diszkréció, hogy még a dobozon sem tüntetik fel magukat, így amikor a Pajkos Pajtás webshopjából eszközöket rendelsz, akkor garantált az inkognitó. A csomag tartalmát egyedül csak az láthatja, aki kinyitja, magad előtt meg aztán végképp nem kell titkolózni!

Ugye te is megkönnyebbültél? Ha eddig nem akartad magadat a futár előtt lejáratni, akkor az igazság pillanata megérkezett: szexshopból rendelni nem ciki, hanem a te saját magánügyed - a kiválsztástól kezdve egészen a használatig!

Mindenki emberből van!

Mielőtt végképp kitör rajtad a frász, gondold végig higgadt fejjel: hány vásárló kell ahhoz, hogy minimum nullszaldós, de inkább nyereséges legyen egy webshop? Ugye látod te is, hogy nem te tartod fenn az üzletet, még akkor sem, ha havonta kétszer rendelsz?

Ez nem jelent mást, mint azt, hogy nem vagy egyedül. A nemi élet minden felnőtt embert érint, ugyanakkor minden embernek a magánügye. Amíg másoknak nem okoz kárt, addig mindenkinek szíve joga úgy keresni az örömöt, ahogy neki tetszik.

Ez vonatkozik rád is, meg az alsó szomszédodra is. A konditeremből a kék pólós srácra. Meg a hipermarketben a pénztárosra, és még sorolhatnánk hosszan a sort.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Így történjen a gésagolyó tisztítása (x)
  A Durex kutatás
  Miért hirdet a Diesel egy szexoldalon?
  Szexi lett a KFC Japánban
  Melegekre bazíroz a Burger King
  Online filmekkel kampányol a Durex
  A férfiakra inkább jellemző a márkahűség, mint a nőkre
  Uniszex irányt vesz a Johnnie Walker
  A szexnél is fontosabb a mobil?

További hírek ebben a kategóriában

Kamillateát hívott vissza a Penn...
Kétszer annyian vásárolnak áruhi...
Növelte eladásait novemberben a ...
A Mol csaknem 500 benzinkutat üz...