Hírek
23094 hír az adatbázisban
Gyerekkel utazna külföldre a koronavírus alatt? Megmutatjuk a lehetőségeket! (x)
Marketinginfo.hu - 2022-02-24 11:21
PR

Manapság igencsak megnehezítheti a külföldi utazások szervezését a pandémiás helyzet. Számos országban különféle teszttípusokat, illetve védettségről szóló dokumentumokat fogadnak el.

Gyermekei számára az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésre.

Gyerek PCR teszt - kiemelt figyelemmel

Amennyiben 12 év alatti gyermekeink nincsenek beoltva, abban az esetben kénytelenek vagyunk határátlépések előtt PCR tesztet csináltatni. Ez sok esetben nagy terheket róhat a családi kasszára.

Az általában amúgy sem olcsó külföldi kiruccanásokat igencsak meg tudja nehezíteni. Ennek hatására a CenterLab budapesti mintavételi helyszínein a gyerek PCR tesztek ára kevesebb, mint a felnőtt verzióé.

A tesztelés folyamata gyorsan és kíméletesen zajlik a legkisebb kellemetlenségek okozása nélkül. A teszt mindenben megegyezik a felnőttével, tehát a kedvezményes ár miatt értéke nem változik.

Az eredmény garantáltan megérkezik Önhöz a tesztet követő napon, 12.00 óráig. A dokumentációk pedig a magyar mellett angol, illetve német nyelven is biztosítva lesznek Ön számára.

Kellemetlenségektől mentes megoldás - nyálmintás Covid gyorsteszt

Amennyiben az utazási célország nem írja elő a PCR teszt meglétét, abban az esetben ideális választás lehet a nyálmintás gyorsteszt. Ez elsősorban azért ajánlott gyermekek számára, hiszen az orrból és garatból történő mintavételezés kellemetlenségeitől ebben az esetben nem kell tartani.

Ennél a kíméletes módszernél mindössze annyi dolgunk van, hogy a szánkba helyezzük az úgynevezett "nyalókát", vagyis a mintavételező eszközt. Ezt 90 másodpercig kell a szájüregben tartani, mely idő alatt elegendő nyálmennyiség gyűlik össze a teszt kiértékelhetőségéhez.

Előzetes eredményt már a teszt után, akár 10 percen belül is kaphat, a hivatalos, végleges dokumentumok pedig 2 óra múlva Önnél lehetnek a CenterLab laborjainak köszönhetően. A módszer működési elve miatt ez a leginkább gyerekbarát tesztelési módszer.

Ha a lehető leggyorsabb eredmény kell - rapid antigén gyorsteszt

Az előzőhöz hasonlóan ezt a tesztet is számos külföldi országban elfogadják beutazáshoz, köztük Magyarországon is. Mivel a PCR tesztnél alacsonyabb áron tudjuk ezt a variációt elvégeztetni, így egyszerűbbé és költséghatékonyabbá tehetjük vele az utazások szervezését.

Ennél a típusnál előzetes eredményt 15 percen belül kaphat, hivatalos dokumentáció pedig 2 óra elteltével lesz az Öné. Ha pozitív eredmény születik, Ön hivatalosan is védetté válik anélkül, hogy felvenné a következő vakcinát.

A mintavételezés ebben az esetben a PCR teszthet hasonlóan az orrból és a garatból történik, ahhoz viszonyítva pedig 90%-os pontossággal tekinthetünk a rapid antigén gyorsteszt által mutatott eredményre. A lelet természetesen ebben az esetben is a magyar mellett angol, valamint német nyelven is díjmentesen az Ön rendelkezésére fog állni.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Remek praktikák a praktikus bőröndpakoláshoz! (x)
  Több mint 250 milliárd font veszteséget okozott a brit gazdaságnak a koronavírus-járvány
  Hogyan hatott a vírus az internetes kereskedelemre?
  Hogyan alakulnak át az utazások?
  Utazás a járókával - tippek kisgyerekkel utazóknak (x)
  Hol tárold a mobilod otthon vagy utazás közben? (x)
  A 2019-es utazási szokások
  Így utazik az Y és a Z generáció
  Kevesebb időt töltenek utazással az ingázók, mint a fővárosiak
  Átlagosan 194 ezer forintot költenek nyaralásra a magyarok

További hírek ebben a kategóriában

Az ültető hasznossága a kertben ...
Miért olyan nehéz egyetlen bútor...
A kisbabád első járművét keresed...
Ügynökségi partnert választott a...